Dollár
391,51 Ft
Euró
406,36 Ft
Font
470,74 Ft
Bitcoin
16,503 $

Rengeteg édesanya írt Berki Mazsinak, belőle merítkeznek és motiválja őket

Fotó: Instagram/Berki Renáta
not image

Hujber Dávid

2022. október 31. - 08:55

Berki Mazsi és Bonyhádi Ferenc a TV2 reggeli műsorának voltak a vendégei, közvetlen azután, hogy kiestek a Dancing with the Stars harmadik évadából.

Erősen felemás volt Berki Mazsi szereplése a Dancing with the Stars harmadik szezonjában, mivel ugyan jól érezte magát tánc közben, kemény kritikákat kapott a zsűritől, és rendre a mezőny végén végeztek.

Soron kívül Nagyot drágult a magyarok egyik kedvenc karácsonyi csemegéje is

Az első három fordulóban utolsóként mentek tovább, méghozzá úgy, hogy Rubint Rékát, Zimány Lindát és Bárdosi Sándort utasították maguk mögé. Sokan felháborodtak ezen, főként az első két kör után, míg Bárdosi az öklendezős mozdulatával húzta ki a gyufát a nézők egy részénél.

Mazsi legutóbb már nem tudott továbbjutni, Vavra Bence és Lissák Laura több szavazatot kaptak a veszélyzónában. Berki Krisztián özvegye nem volt bosszús, mert Bence és Laura voltak azok, akikkel biztosan nem akart ott állni, annyira megkedvelte őket, így tiszta szívből örült a továbbjutásuknak.

Mazsi a Mokka kérdésére azt mondta, nagyon boldog és fantasztikusan érzi magát. „Ez egy csodás út volt, amit bejárhattam Ferivel, és nagyon-nagyon hálás vagyok, hogy én ezt az utat megtapasztalhattam.”

Feri azt mondta, az első show-ban már nem lehetett érezni, hogy lemaradásból indultak, hiszen Kulcsár Edina helyére ugrott be Mazsi, így csak hetekkel később kezdhették meg a közös munkát. Kiderült, hogy a nyújtás terén voltak hiányosságok, ami a kevés időnek volt betudható, de összességében nagyon büszke a profi táncos a sztáranyukára.

Berki Mazsi: „Minket a nézők szeretnek”

Mazsi elismerte, nehéz volt számára átvinni az érzéseit a táncba, a mozdulatukba. Ez pedig jól látszott, és a kritikák is javarészt erről szóltak, nemcsak a zsűri részéről, míg a legnagyobb nehézség lelkileg az jelentette számára, hogy sokszor hiányzott neki a kislánya. Ami pedig a táncot illeti, a mozdulatok finomításával akadtak gondjai, mert szerinte a sportmúltja merevvé tette.

Ahogyan Mazsi fogalmazott, „megemelkedett” a nőiessége, sokkal finomabbak a mozdulatai, és az a terve, hogy elviszi Ferit egy hiphop órára. Emiatt is sajnálja, hogy a következő adásban már nem lehet ott, hiszen pont valami hasonlót táncolt volna, amit korábban tanult, de csak amatőr szinten. Elárulta, rengeteg nő és édesanya írt neki, hogy nagyon hálásak, amiért látták az erőt benne, és sokszor belőle merítenek, motiválja őket. „Ezért nagyon hálásak.”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.