Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,557 $

Videón a Manchester United őrületes egyenlítése a Chelsea ellen

Összességében a Manchester United érdemelte volna a három pontot a Chelsea otthonában, ám ez a véghajrában szerzett egy pont is felér egy győzelemmel, mivel röviddel a lefújás előtt egyenlítettek ki.

...svg content...Fotó: EPA/DANIEL HAMBURY
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Manchester United a Chelsea otthonába látogatott a Premier League aktuális fordulójában, ami egy igazán parázs csatát ígért. Egy ideje nem bír egymással a két együttes, és most sem sikerült legyőzniük egymást.

Az oddsok alapján a Chelsea volt az esélyesebb, de az United hamara bizonyította, hogy a pályán más a helyzet. Sorra alakították ki a helyzeteket, akár több gólt is lőhettek volna, de Kepa mindig a helyén volt. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

Benne volt a levegőben, hogy mindez megbosszulhatja önmagát, ami végül majdnem be is jött, mivel Mctominay csinált egy büntetőt, pár perccel a lefújás előtt. De Gea pedig nem tudta hárítani a lövést, Jorginho pedig köszönte a lehetőséget.

Nem sokkal ezelőtt pedig Varane súlyosnak tűnő sérülése sokkolta a csapatot. A klasszis védő térde letapadt, senki nem bántotta, és már látni lehetett, hogy ez nem játék, nem bírta visszatartani a könnyeit a Real Madrid korábbi sztárja.

Amikor már a Chelsea a kezében érezhette a győzelmet, érkezett a Real Madrid másik volt játékosa, és beverte az első unitedes gólját. Casemiro rég örült ennyire egy gólnak, amivel megmentette a csapatát, még ha ez most nem három pontot ért.

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.