Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,88 Ft
Euró
390,42 Ft
Font
456,49 Ft
Bitcoin
61,785 $

Dancing with the Stars: Köllő Babett reakciója Berki Mazsi bent maradására (videó)

Köllő Babett reakciója gyakorlatilag mindent elmond, tátott szájjal figyelte az eseményeket, sokakat meglepett, hogy Berki Mazsi még egy nagyon nagy nevet kiejtett a Dancing with the Stars harmadik évadából.

Fotó: Instagram/Berki Renáta
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szép lassan félhetnek azok a sztárok, akik Berki Mazsival állnak a veszélyzónában, mert eddig mindkét alkalommal képes volt bent maradni, ráadásul hatalmas nevek ellen. Az első héten Rubint Rékát, most pedig Zimány Lindát „ejtette ki”, amire nem sokan számíthattak.

Rékát is sokkolta az eredmény, sokan felháborodtak, még azok közül is, akik nem kedvelik Schobert Norbi feleségét. Mazsi utólag elismerte, egyáltalán nem számított arra, hogy versenyben maradhat Réka ellen. Soron kívül Olajat talált a Mol Tura közelében

Kíváncsian várjuk, hogy mi a véleménye a legutóbbi kiesésről, mert a többség Zimány Lindát egyértelműen esélyesebbnek, és jobbnak tartotta. Azt azért jegyezzük meg, Mazsinak hetek maradtak ki, mivel csak később kezdhette el a felkészülést beugróként.

Ettől független nagyon meglepő volt, hogy Linda kiesett szombat este, ami többeket sokkolt. Köllő Babett sem akarta elhinni a dolgot, aki Gelencsér Timi műsorában figyelte, hallgatta az eseményeket.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.