Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,41 Ft
Euró
388,89 Ft
Font
454,33 Ft
Bitcoin
59,102 $

A Liverpool egyik legfontosabb láncszemét viheti el a PSG

A liverpooli csapat szurkolói sokan nem örülnének ennek, mert egy nagyon fontos játékosról van szó, aki lehetséges, hogy hamarosan az egyik BL-riválisnál köthet ki.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

A liverpooli csapat szurkolói sokan nem örülnének ennek, mert egy nagyon fontos játékosról van szó, aki lehetséges, hogy hamarosan az egyik BL-riválisnál köthet ki.

A Liverpool mindent megtesz azért, hogy egyben tartsa a csapatát, mely egyértelműen az egyik legjobb. A Premier Leaguét ellentmondást nem tűrően nyerték meg egy nagyon hosszú szünetet követően, és nemrég a Bajnokok ligáját is behúzták. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Most azonban úgy tűnik, hogy az egyik legfontosabb láncszem távozás előtt állhat. Joel Matip lehet a fő kiszemeltje a PSG-nek. A jelentések szerint a francia klub komoly érdeklődést mutat, és 50 millió fontot sem sajnálna a 28 esztendős játékosra.

Matip tavaly nagyon nagy szerepet játszott abban, hogy a Liverpool megnyerte a Bajnokok ligáját, addig a legutóbbi PL-szezonban a súlyosabb sérülései miatt csak 13 mérkőzésen juthatott szerephez. Az 1 méter 95 centiméter magas középső védő 2016 óta szolgálja a liverpooli csapatot.

A kameruni Kick442 arról jelentett, hogy a PSG Thiago Silva pótlására nézte ki Matipot, aki tökéletesen beleillene a képbe. Válság ide vagy oda, a franciák sok pénzt készek fizetni a játékosért, aki ezen a héten lesz 29 éves. A hírről a TalkSport is beszámolt.

Jurgen Klopp egyik kedvencéről van szó, akinek tavaly októberben egy új hosszú távú szerződést adtak, amiért ennyire jól játszott. Világklasszis védőnek nevezte a sikeredző a kamerunit, aki Németországban született.

Klopp elmondta, a pályán kívül az egyik legkedvesebb és legalázatosabb srácról van szó. Egyúttal egy nagy harcos is, aki mindent megtesz a csapata győzelmének érdekében, és ez a mentalitás másra is átragad.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/oruletes-osszeget-fizethet-a-manchester-united-a-20-eves-sztarert-1-hetuk-maradt-erre/

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.