Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,65 Ft
Euró
388,25 Ft
Font
452,69 Ft
Bitcoin
63,462 $

Dancing with the Stars 3: exkluzív felvételek a kulisszák mögül (videó)

Néhány héttel ezelőtt forgatták le a főcímvideót a Dancing with the Stars harmadik évadához, ami nagyon látványosra és igazi diszkóhangulatosra sikeredett, melynek kulisszái mögé tekinthetünk be.

Fotó: Instagram/Dancing with the Stars
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Dancing with the Stars már a harmadik évadára készül, csak úgy repül az idő, pedig mintha csak tegnap lett volna, amikor három évvel ezelőtt bejelentették, hogy Magyarországra is megérkezik a világhírű táncműsor.

Egy táncműsor, amiben sztárok versenyeznek egymás mellett, méghozzá profik oldalán. Gabriela Spanic világsztárként érkezett meg Budapestre, és egészen a döntőig jutott Andrei Mangra oldalán, aki egy évvel később már nyerni tudott. Soron kívül Kunhalmi Ágnes szerint nem teljesen értelmezhető, amit Magyar Péter csinál

Gelencsér Timi húzta be az első szezont, addig legutóbb Tóth Andi emelhette a magasba a díjat. Az első pillanattól kezdve nem volt kérdés, hogy neki kell megnyernie a versenyt, annyival magasabb szinten volt a többieknél.

Gyakorlatilag pár hét alatt profi szintre fejlesztette magát, és ebben Andreinek nagyon nagy szerepe volt. A híres táncos és bajnok, a DWS egyik nagy kedvence már Rubint Rékát edzi, akivel szintén remek kapcsolatot ápol.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Gulyás Gergely szerint Magyarország szívességet tesz az EU-nak az uniós elnökséggel

A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint Magyarország uniós elnöksége előnyös lehet az Európai Unió számára.

A Fidesz helyi kampányfőnöke vette észre a lángoló választási plakátokat

Ismeretlen tettesek rongálták meg és gyújtották fel a Fidesz választási plakátjait Ózdon, a helyi szervezet és a rendőrség nyomozást indított.

Újabb vizsgálatot indítottak a Boeing ellen

Az Egyesült Államok Polgári Légiközlekedési Hivatala (FAA) vizsgálatot indított a Boeingnál, hogy megállapítsa, helyesen hajtották-e végre a 787-es Dreamliner típusú repülőgépek szárny és törzs közötti csatlakozásainak kötelező ellenőrzéseit.