Dollár
388,46 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,98 Ft
Bitcoin
16,971 $

Tolvai Reni: „Egész nyáron dagika voltam a jó súlyomhoz képest”

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 29. - 15:52

Tolvai Reni dagikának nevezte magát a jó súlyához képest, ám most az a terve, hogy kevesebb, mint három hét alatt visszanyeri a régi formáját.

Tolvai Reni rengeteg nő számára adhatott erőt, amikor pár hónap leforgása alatt átalakította a testét. Hatalmas munka van mögötte, és olyan szívdöglesztő lett, mint még soha ezelőtt az élete során.

Soron kívül Orbán: akik háborúpártiak, azok mindig újabb szankciókat követelnek

Nincs ebben semmi túlzás, elég megnézni a korábbi kommenteket, valamint azokat a hozzászólásokat, melyek akkor születtek, amikor előállt az új formájával. Valahogyan a mosolya is más lett, fantasztikusan nézett ki, és ez még mindig így van.

A támadóbb hozzászólásokból is kevesebb lett, érezhető volt a visszaesés, és sok száz nő gratulált neki. Ez pedig csak újabb és újabb motivációt adhatott nekik ahhoz, hogy belevágjanak egy hasonló kalandba.

Reni több interjút is adott ennek kapcsán, és közben igyekezett tovább fejlődni, vagy legalább szinten tartani, ami sokszor nehezebb, mint a fogyás és az átalakulás. A dögös fotók és videók sem maradhattak el, de most úgy tűnik, hogy újabb változás előtt áll.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2