Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

X-Faktor: Herceg Erika Chewbacca hangján mondott nemet (videó)

Ilyen produkcióra biztosan nem számíthattunk, akárcsak a mentorok és a nézők, de nagyon jól szórakoztak.

Fotó: Unsplash/Chewbacca
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról már mindenki értesülhetett, véget ért az X-Faktor válogatója, ami egyúttal azt is jelenti, hogy jön a tábor. A részeket már hónapokkal ezelőtt leforgatták, természetesen a legnagyobb titokban, hogy semmi sem szivároghasson ki.

Láthattuk, hogy Herceg Erika megint mennyire kiakadt, ezúttal a táborban. Hogy mi lesz ennek az egésznek a vége, nem tudni, mindenesetre rövid időn belül ez a második kiakadása volt az X-Faktor új mentorának. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A válogató utolsó napján is sok érdekes tehetség lepte el a stúdiót, akik közül a többségnek be kellett érnie pár perc hírnévvel. Szerencsére ismét voltak olyan versenyzők, akikben abszolúte megvan az X.

Az egyik legkülönlegesebb hang Barna Imréhez fűződött, aki úgy döntött, hogy a Star Wars univerzumának egyik leghíresebb karakterét viszi színpadra. Chewbacca sokak nagy kedvence, már csak az egyedi hangja miatt is.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.