Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,91 Ft
Euró
388,63 Ft
Font
452,80 Ft
Bitcoin
63,702 $

X-Faktor: balhé a színpadon, dagadt fejűnek nevezték Gáspár Lacit (videó)

Nemcsak Gáspár Lacit találták be a válogatók alatt az X-Faktor új évadában, hanem például Herceg Erikát is, ám a fő célpont a legendás mentor volt.

Fotó: Instagram/X-Faktor
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem mindenki viseli jól a kritikát, erre számtalan példát láthattunk az elmúlt több mint tíz évben az X-Faktorban. Vannak, akik rendkívül tiszteletnek, többek között a női mentorokkal, amivel végképp átlépnek egy határt.

Igaz, néha keményen fogalmaznak a mentorok, de ez is szükséges ahhoz, hogy valaki felfogja, nincs értelme ezzel a szakmával foglalkoznia. Olyanokat is láthattunk már, akik nem értenek a szép szóból, és durván reagálnak, akár a stúdión kívül.

Több olyan produkció is volt, amik nagyon nem ütötték meg a szintet, és nem úgy reagáltak, mint kellett volna. Az egyik versenyzőt maga Gáspár Laci állította le, és volt egy olyan érzésünk, hogy ebből balhé lesz.

Laci közölte a versenyzővel, szerette volna, ha sikerül neki, de középszint alatti volt. „Nem értek ezzel egyet.” – szólt közbe a jelentkező, miközben Herceg Erika szintén azt hangsúlyozta, hogy nem volt jó.

Az egyik versenyző inkább leült az értékelés alatt, míg egy másik azzal állt elő, hogy két számot akart előadni – egy viccesebbet, illetve egy komolyabbat. „Ez nyekergés volt szerinted?” – kérdezett vissza a másik jelentkező, aki szerint Laci nem tudja, honnan jött.

X-Faktor: leejtette a mikrofont, leesett a színpadról, székbe rúgott (videó)

„Ez egy szégyen az egész. Kicsit gondolkozzál el azon, ki vagy te!” – folytatta a dühös énekes, aki szerint mindenki sz*r a zsűriben, egyiket sem rakná be a székbe. „Hú de felhúzott! Megérdemelte a kö*ög, dagadt fejével”