Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,79 Ft
Euró
393,89 Ft
Font
468,54 Ft
Bitcoin
62,800 $

X-Faktor: Puskás Peti és ByeAlex is odaszólt Herceg Erikának (videó)

Herceg Erika nagyon nagy lendülettel vetette bele magát a munkába, új X-Faktor mentorként, addig Puskás Peti és ByeAlex viccesre vette a figurát.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Miután Dallos Bogi úgy döntött, nem kíván szerepelni a soron következő X-Faktorban, a szerkesztőknek új sztárra volt szükségük. Csobot Adél lett a befutó, bár arra nem számíthattunk, hogy csak egy évadban fog szerepelni.

Ismét egy új női mentorra volt szükség, végül Herceg Erikára esett a választás, akinek rengeteg vitája volt a mentorokkal a forgatások alatt. Sőt, az egyik ilyen jelenetnél fogta magát, majd kiviharzott a stúdióból. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Lesznek még érdekes és kemény részek, bár tegyük hozzá, nem így indult a show, amit alább látni is fogtok. Erika tűnt a legboldogabbnak, hogy ott lehet, rendkívül aktív volt, még táncolt is, annyira tetszett neki ez az egész.

X-Faktor: egy 15 éves fiú udvarolt a színpadon Herceg Erikának (videó)

Ez az első ilyen szerepe az X-Faktorban, így érthető, hogy nagyon izgatott, míg Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti már jó pár éve dolgozik együtt. Erika rögtön üzent is a közönségnek, akiket egyenesen imád.

Lapozó: 1 2