Dollár
431,30 Ft
Euró
422,60 Ft
Font
481,14 Ft
Bitcoin
19,711 $

X-Faktor: egy 15 éves fiú udvarolt a színpadon Herceg Erikának (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 4. - 07:19

Herceg Erika jól reagálta le a helyeztet, majd amikor a mentortársai folyamatosan csak ugratták, rájuk szólt, hogy ebből elég.

Elindult az X-Faktor legújabb évada, immáron Csobot Adél nélkül, aki mindössze egy szezont húzott le a legendás tehetségkutatóban. Emiatt új mentorra volt szükség, és nagy meglepetésre Herceg Erika lett a befutó, noha többen azt gondolták, egy régi név tér vissza.

Soron kívül Gyanús fehér por miatt kiürítették az Európai Bizottság elnöki lakosztályát

Sokak számára még ismeretlen Erika neve, pedig egy nagyon is sikeres énekesnőről beszélünk, aki a határon túlró érkezett. Hamar belerázódott az eseményekbe, és látható módon nála senki nem élvezte jobban a műsort.

Hónapokkal ezelőtt zajlottak le a válogatók, amiknek az első epizódját már láthattuk is. Nem kellett csalódnunk, és ne feledjük, ezúttal nem lesznek kategóriák, ami már önmagában komoly újítás.

A világsztár vadító dekoltázsa egészen közelről (videó)

Sőt, Puskás Peti is sokkal visszafogottabb, kapott némi kritikát a nézőktől a tavalyi évadot követően. Sokan jobban örülnének egy komolyabb mentornak, és úgy tűnik, ez most meg is valósul, bár Gáspár Laciék nagyon várnák tőle a humort.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.