Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,17 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,467 $

Erik ten Hag: Ronaldónak időre van szüksége, hogy a régi formáját hozza

Az edző szerint Ronaldo jelenlegi kondíciója nem alkalmas arra, hogy pályára lépjen a csapattal.

Cristiano Ronaldo, a Manchester United játékosa az angol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában játszott Manchester United - West Ham United mérkõzésen Manchesterben 2022. január 22-én. MTI/EPA/Peter Powell
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Telik az idő, a Manchester United csatárának helyzete azonban egyre szövevényesebb: Ronaldo még nem lépett pályára barátságos mérkőzésen nyáron, de a vasárnapi, Rayo Vallecano elleni mérkőzésen biztosan ott lesz, ennek ellenére továbbra is tartja magát ahhoz, hogy átigazolna máshová, ám a United ezt nem nézi jó szemmel.

Erik ten Hag kijelentette, hogy Ronaldo jelenlegi kondíciója messze elmarad a többi játékosétól, ezért most arra van szüksége, hogy „felpörögjön”. Habár ahogy arról korábban is beszámoltunk, Ronaldo és ügynöke, Jorge Mendes kedden tárgyalt a Uniteddel, ám a helyzet nem sokban változott: Ronaldo menne, a United viszont ezt nem szeretné. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

A portugál klasszisnak már csak egy éve van vissza szerződéséből a klubbal, ráadásul nem csatlakozott a csapathoz a a thaiföldi és ausztráliai előszezoni események során, ahogyan nem lépett pályára a a szombati, Atletico Madrid elleni mérkőzésen sem, Oslóban.

Legújabb Instagram-posztjában azonban a játékos erősen azt sugallta, hogy a United utolsó, Rayo elleni mérkőzésen pályára lép, mivel azt a kommentárt fűzte bejegyzéséhez, hogy „Vasárnap a Király játszik”. Miután a United vereséget szenvedett az Atletico Madrid elleni mérkőzésen, ten Hag nyilatkozatában kijelentette, vasárnap Ronaldo is pályára lép, azonban kiemelte, hogy „ebben a pillanatban nem tudom megmondani, hogy mennyire fitt”, utalva ezzel arra, hogy több hetet is kihagyott, ám leszögezte, hogy Ronaldónak „szüksége van arra, hogy pályára lépjen, ahogy az edzésekre is szüksége van, nagyon”.

A Sky Sports vezető riportere, Melissa Reddy úgy fogalmazott a portugál klasszis aktuális helyzete kapcsán, hogy Ronaldo mindig ügyel fizikai kondíciójára, s mivel még mindig az egyik legfittebb játékos az egész világon, ezzel valószínűleg nem is lesz gond.

Az viszont komoly probléma, hogy míg Ronaldo kijelentette, hogy ő el akarja hagyni a csapatot, ennek ellenére úgy tűnik, hogy szűkül körülötte a tér, és egyre kevesebb lehetősége van. Reddy emlékeztetett, végül az olyan elit klubok, mint a Chelsea, a Bayern München és a Napoli is elhatárolódott az üzlettől, s bár a szaúd-arábiai ajánlat valóban csillagászati, hiába a pénz, ha ez sem adja meg Ronaldónak, amire igazán szüksége lenne: a Bajnokok Ligája.

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.