Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Elhunyt Donald Trump volt felesége

A korábbi amerikai elnök jelentette be a tragikus hírt, miszerint az első felesége örök álomra hajtotta a fejét a New York-i otthonában.

Fotó: Donald Trump volt amerikai elnök beszél támogatóihoz a Texas állambeli Austinban tartott nagygyûlésen 2022. május 14-én. MTI/EPA/Adam Davis
Észak-Amerika

Hujber Dávid

Szerkesztő

Donald Trump idén júniusban töltötte be a 76. életévét, de továbbra sem tervez nyugdíjba menni. Nagy terve, hogy visszatér az USA élére, és erre jó esélyei lehetnek, mert Joe Biden, a jelenlegi amerikai elnök támogatottsága egyre csak csökken.

Első feleségét, Ivana Zelníčkovát még a 70-es évek végén, 1977-ben vette el, és noha sokan voltak, akik azt gondolták, hamar véget ér a kapcsolatuk, az évtizedeken át tartott. Egészen 1992-ig voltak házasok, családot is alapítottak, több gyermekük született. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Trump ezt követően még két alkalommal házasodott, 1993-ban és legutóbb 2005-ben. Marla Maples 1999-ig volt az egykori elnök felesége, míg az 52 éves Melania Trump még mindig az, aki first lady-nek is mondhatta magát.

Trump első felesége halálának okáról nem sokat tudni, leszámítva azt, hogy 73 évesen érte utol a vég, és az ifjabb Donald, Ivanka Trump, illetve Eric Trump édesanyja volt. Az USA korábbi első embere azt mondta, nagyon szomorúan tájékoztatja azokat, akik szerették az első feleségét, mert elhunyt a New York-i otthonában.

Csodálatos, gyönyörű és lenyűgöző nőnek nevezte Trump, aki szerinte nagyszerű és inspiráló életet élt. Büszke volt a gyerekeire, és ők is rá, de most eljött a végső búcsú ideje. „Nyugodj békében, Ivana.” – írta a posztjában Donald Trump, amiről a CNN is beszámolt.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.