Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,63 Ft
Euró
389,48 Ft
Font
453,83 Ft
Bitcoin
63,871 $

Kadirov állítja, a csecsenek hazamentek Luhanszk elfoglalása után

Luhanszk megye lett az első, amely teljesen elesett az orosz hadsereg előtt, amelyhez kellett a csecsen terroristák segítsége is.

Fotó: EPA/Makszim Sipenkov
Európa

Nagy Noel

Szerkesztő

Ramzan Kadirov, Csecsenföld vezetője sokkal radikálisabb volt a kommunikáció terén a háború kitörése óta, mint Vlagyimir Putyin, mindig a legradikálisabb megoldásokat szorgalmazta.

Kadirov gyakorlatilag önként felajánlotta az összes csecsen katonát Putyinnak, akik ennek megfelelően részt is vettek az ukránok ellen folyó népirtásban. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Luhanszk megye megszállásában is részt vettek Kadirov katonái, azonban a csecsen vezető bejelentése szerint most hazatértek az akciót követően – idézte a Kasparov.

Kadirov bejelentette azt is, hogy a Luhanszkért harcoló katonákat különböző kitüntetésekben részesítette, köztük az apjáról, Csecsenföld első elnökéről, Akhmat-Kadzsi Kadirovról elnevezett érdemrend kitüntetésében.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Kadirov közölte azt is, hogy a csecsenek célja innentől kezdve az lesz, hogy leszámoljon azokkal a harcosokkal, akik Ukrajna oldalán álltak be harcolni a háborúba.

A csecsen vezető úgy fogalmazott, nagyon reméli, hogy a „Legfelsőbb Főparancsnok”, Vlagyimir Putyin parancsot fog adni, hogy egységeiket ezen feladat megoldására küldjék.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.