Dollár
399,89 Ft
Euró
406,67 Ft
Font
481,91 Ft
Bitcoin
23,591 $

Csecsen vezető: újabb képzett, megfelelően felszerelt önkéntesek tartanak Ukrajnába

Állítása szerint a katonák kifogástalan oktatásban részesültek az egyetemen, egyúttal teljesen felkészültek arra, hogy a hadműveleti feladataikat gyakorlottan lássák el.

Ismét szakadárháború törhet ki Csecsenföldön?

Komoly fejfájással nézhet szembe potenciálisan Vlagyimir Putyin, ugyanis csecsen lázadók egy csoportja jelezte, hogy készen állnak újabb akciókat végrehajtani a régióban.

Kadirov alig várja, hogy „ripityára törje a Nyugatot” Putyin parancsára

Ramzan Kadirov, Csecsenföld vezetője demonstrálta a háború során, hogy hű szolgája Oroszország elnökének.

Csecsen parancsnok: Oroszország szent háborút vív Ukrajnában a sátánista Nyugat és LMBTQ ellen

Hogy ebbe hogyan sikerült belerángatni az LMBTQ-közösséget, az jó kérdés, de egy végtelenül kreatív csecsen tábornoknak sikerült.

Kadirov állítja, a csecsenek hazamentek Luhanszk elfoglalása után

Luhanszk megye lett az első, amely teljesen elesett az orosz hadsereg előtt, amelyhez kellett a csecsen terroristák segítsége is.

További Hírek

Lengyelország megtámadásával fenyegetőzött a csecsen vezető

Ramzan Kadirov, Csecsenföld vezetője Vlagyimir Putyin egyik leghűségesebb helyi vezetője, aki mindig megpróbál nagyobbat mondani minden orosz politikusnál.

A csecsen vezető jelezte Putyinnak, hogy segítene a Zelenszkij elleni merényletben

Ramzan Kadirov az Ukrajna elleni invázió kezdete óta törekszik arra, hogy a létező legradikálisabb álláspontot képviselje.

A csecsenek nem viccelnek: égő ház előtt jelentették be, hogy befejezték a mariupoli műveletet

A csecsenek ismét bebizonyították, hogy nem riadnak vissza semmitől, ezért tekint rájuk kulcsfontosságú erőként Vlagyimir Putyin. 

Az Egyesült Királyság Csecsenföldhöz és Szíriához hasonlítja a Mariupol elleni offenzívát

Az ukrán kikötőváros stratégiai szempontból fontos területnek számít, amelyet az orosz erők hetek óta könyörtelenül bombáznak, valamint súlyos humanitárius válsággal kell szembenézniük a lakosoknak.

Apránként elmagyarázta a csecsen vezető, hogyan foglalná el Ukrajnát

Ramzan Kadirovot, Csecsenföld hírhedt vezetőjét egyre kevesebb embernek kell bemutatni, mindig igyekszik felhívni magára a figyelmet radikális kijelentéseivel.

Jelentés: Szibériába és az Észak-sarkra küldhetnek 100 ezer ukránt

Aggasztó jelentés látott napvilágot a brit sajtóban, amely a legsötétebb kommunista időket idéző deportálásokat vetít előre.

Csecsen vezető: „tegnap már 20 kilométerre voltunk tőletek, kijevi nácik”

Ramzan Kadirov, Csecsenföld első embere Ukrajnába utazott, hogy állítása szerint élére álljon a felszabadító csecsen harcosoknak.

Csecsen katonák ezrei indultak meg Ukrajna felé, vérdíjat tűztek ki az önkéntesekre (videó)

A brutális csecsen háborúk óta Moszkva egyik leghűségesebb szövetségese lett Csecsenföld vezetője, amely az ukrán háború idején is megnyilvánul.

60 millió forint értékű büntetést szabtak ki egy orosz hírportálra

15 millió rubelra, vagyis mintegy 60 millió forintra büntették az Ura.ru hírportált, amiért a bíróság szerint becsületsértést követett el egy csecsenföldi köztisztviselővel szemben

Elszökött két megkínzott homoszexuális férfi Csecsenföldről, Oroszország kiutasította őket

Két csecsenföldi férfi azért szökött meg Oroszországba, mert folyamatosan bántalmazták és kínozták őket, az orosz hatóságok azonban visszaküldték őket szülőföldjükre, mivel állításuk szerint veszélyt jelentenek az országra.