Dollár
420,12 Ft
Euró
407,07 Ft
Font
453,08 Ft
Bitcoin
18,948 $

Csecsen vezető: újabb képzett, megfelelően felszerelt önkéntesek tartanak Ukrajnába

Fotó: Unsplash
not image

Koós Alexandra

2022. augusztus 15. - 05:04

Állítása szerint a katonák kifogástalan oktatásban részesültek az egyetemen, egyúttal teljesen felkészültek arra, hogy a hadműveleti feladataikat gyakorlottan lássák el.

Ramzan Kadirov csecsen vezető a Telegram csatornáján arról írt, miszerint az önkéntesek egy újabb csoportja sikeresen elvégezte a kiképzést, így az észak-kaukázusi orosz köztársaságot hátrahagyva Ukrajnába tartanak, hogy szolgálatot teljesítsenek.

Soron kívül Karbantartás miatt több helyen nem lesz gáz Nógrádban, a helyiek nem örülnek

Elmondása szerint egy másik csoport a mai napon indult el a grozniji nemzetközi repülőtérről, akik a donbászi különleges műveleti övezetbe utaznak, egyúttal megfelelően felkészültek arra, hogy a hadműveleti feladataikat gyakorlottan, azonnali bevetéssel lássák el – számolt be a TASS.

Majd kiemelte, az önkéntesek kifogástalan oktatásban részesültek a kiváló oktatóiknak köszönhetően, tudásukat pedig az Orosz Különleges Erők Egyetemén szerezték meg, amely az első és egyetlen magánintézmény az Orosz Föderációban, ahol a különleges erők szakmai kiképzésével foglalkoznak.

A hírek szerint a létesítmény magánberuházással jött létre egy több mint 450 hektáros területen, Gudermesben, Csecsenföld második legnagyobb városában, emellett egy 95 épületből álló, legmodernebb informatikai megoldásokkal felszerelt komplexum.