Clouds
21 Budapest
Dollár
359,66 Ft
Euró
389,43 Ft
Font
433,55 Ft
Bitcoin
23,462 $

Közel 600 millió forintos karórával pózolt a háborúból visszatért Kadirov-fiú

Fotó: Unsplash
Európa
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Korrupcióellenes Alapítvány nyomozója szerint egy gyémántokkal kirakott Audemars Piquet Royal Oak Offshore óráról van szó.

Egy közel 1,5 millió dolláros (600 millió forintos) karórára lettek figyelmesek a Twitteren, amely Ramzan Kadirov csecsen vezető fiának a csuklóján virított, amint épp egy barátjával pózolt egy közös fényképen.

Soron kívül Elütött egy embert a metró a Batthyány térnél

Ezt az információt a Korrupcióellenes Alapítvány nyomozója, Oleg Jemeljanov közölte, majd kifejtette, hogy a 15 éves Adam Kadirov egy gyémántokkal kirakott Audemars Piquet Royal Oak Offshore órát viselt a fotón.

A 24.hu beszámolója alapján a kamasz fiú legutóbb akkor került be a hírekbe, amikor apja két másik fiatalkorú testvérével együtt Ukrajnába küldte harcolni, bár sokan mindössze egy jó kis marketingfogást láttak a dolog mögött.

A Mandiner szerint Kadirov fiai nemrégiben tértek vissza a háborúból, és több ukrán foglyot is magukkal hoztak, akiket személyesen apjuknak adtak át a csecsen fővárosban, Groznijban lévő otthonuknál.

A csecsen vezető korábban azt állította, miszerint a kiskorúság nem lehet kizáró ok abban, hogy valakit kiképezzenek az anyaország védelmére, ezért a gyermekei felkészítését hamar elkezdték, majd a legnehezebb szakaszokhoz küldték őket, hogy „bizonyítsanak egy valódi csatában”.