Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,80 Ft
Euró
389,48 Ft
Font
455,50 Ft
Bitcoin
57,795 $

Pochettinót menesztették, a PSG edzője máris Neymarról beszélt

Nincs még vége a párizsiak nyári drámájának.

MTI/EPA/YOAN VALAT
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Ha valami, hát akkor a nyár igencsak izgalmasra sikerült a Paris Saint-Germain csapatánál. Ott volt az Mbappé-ügy, aztán Pochettino jövője, mostantól pedig Neymar szolgáltatja a legfontosabb kérdéseket. De ne szaladjunk ennyire előre.

Hónapok óta borítékolható volt, hogy Mauricio Pochettino távozik a kispadról, néhány hete pedig már az is biztossá vált, hogy a Nice korábbi edzője, Christophe Galtier veszi át az argentin tréner helyét. Soron kívül Kétmilliós kárt okozott egy 16 éves fiatal a Határ úti metróállomásnál

Hogy miért húzták ilyen sokáig az időt, arra nem biztos, hogy mostanában kapunk választ, mindenesetre köze lehet Pochettino végkielégítéséhez, az edző ugyanis többet követelt annál, mint amit a klubvezetés ajánlott.

Bárhogy is alakult, ma végre tiszta vizet öntött a pohárba a PSG vezetősége és bejelentették Galtier érkezését, aki nem is tétlenkedett, az első sajtótájékoztatóján máris megerősítette, hogy a Barcelonától 2017-ben rekordösszegért leigazolt brazilra a következő szezonban is számít:

„Szeretném, ha Neymar itt maradna velünk. Világklasszis játékos, és minden menedzser olyan top játékosokat akar, mint ő. Már világos elképzeléseim vannak a Neymarral kapcsolatos terveimről itt a PSG-nél” – mondta Galtier.

Galtier tervei szerint Neymar a Messi-Mbappé csatárduót támogatná, a hírt pedig francia értesülések szerint a brazil is örömmel fogadta – írta meg a Footballtransfers. Hogy lesz-e még fordulat az ügyben, azt a PSG-nél sosem tudni, mindenesetre azt valószínűleg a klubvezetés sem bánná, ha a brazil visszatérne a régi formájához, és nem kellene öt töredékáron eladniuk.

Az olasz maffiával is kapcsolatba kerülhetett a Lánchíd-botrány kulcsfigurája

A volt ügyvéd, Víg Mór egyik cégét kapcsolatba hozták az olasz maffia ’Ndragheta szervezetével.