Dollár
436,99 Ft
Euró
423,41 Ft
Font
475,15 Ft
Bitcoin
19,222 $

Kétmillió eurón megy a vita a PSG és Pochettino között

Madrid, 2019. június 1. Mauricio Pochettino, a Tottenham Hotspur argentin vezetõedzõje csapatának az FC Liverpool ellen játszott mérkõzésén a labdarúgó Bajnokok Ligája döntõjében a madridi Wanda Metropolitano Stadionban 2019. június 1-jén. MTI/EPA/EFE/Rodrigo Jiménez

Bense Róbert

2022. június 28. - 16:47

Valószínűleg ezért nem jelentették még be a távozását.

Egészen biztosan nem ez lesz a legbarátságosabb búcsú a futballtörténelemben klub és edző között, valahol azonban Pochettino álláspontja is érthető az ügyben, ugyanis szinte minden csapat körüli gondot az ő nyakába varrtak.

Soron kívül Döntött a finn kormány, nem látják szívesen az oroszokat 

Az argentin hiába bizonyította már a PSG előtt is kvalitásait, a mostani ügy egész biztosan negatív hatással lesz a további karrierjére, úgy meg aztán pláne, hogy a két fél között a végkielégítés mértékén megy a vita.

Pochettino részére ugyanis 15 millió eurót fizet a PSG, a szerződésben foglalt összeg arra az esetre vonatkozott, amennyiben az edzőt idő előtt menesztik a csapattól. Mivel ez már nyílt titok, így a PSG nem is nagyon problémázik rajta.

Azon már annál inkább, hogy ‘L’Equipe’ szerint az argentin és edzői csapata kétmillió eurónyi bónusz kifizetését követeli, amit ebben a szezonban kaptak volna, ha maradnak a csapat élén. Hiába maradtak, ezt a klub már nem hajlandó kifizetni.

Bár a párizsi együttes anyagi helyzetét ismerve ez majdhogynem „aprópénznek” számít, a vezetőség csalódottsága mérhetetlen az idei szezont nézve, ezért nem akarnak semmiféle bónuszt adni a stábnak – számolt be róla a Fichajes.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.