Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,84 Ft
Euró
387,72 Ft
Font
450,63 Ft
Bitcoin
61,203 $

Monacói Nagydíj: videón Ricciardo durva csattanása a McLarennel

Daniel Ricciardo egyre nagyobb gödörbe kerül, miközben sorra kapja a kritikákat, és a csapattársa messze jobb teljesítményt nyújt nála.

Fotó: Unsplash/Simon Moore
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Daniel Ricciardo egyenesen sokkolta az embereket, amikor elhagyta a Red Bullt a Renault kedvéért, hiszen egy top-csapatot hagyott ott a középmezőnyért. Sokan azt mondták, egyszerűen látta, Max Verstappen ellen nem lehet igazi esélye, de ezt mindig tagadta.

A francia gyártó cserébe őrülten sok pénzt fizetett, ám a nagy ugrás elmaradt, majd Ricciardo hamar továbbállt. Egykor a TOP-3-ban emlegették a nevét, sokat cikkeztek róla, hogy a Ferrari versenyzője lehet, ám azóta sok minden történt. Soron kívül Hamarosan kapható lesz Azahriah és a Tisza cipő limitált kollekciója

Lando Norris messze meggyőzőbb az ausztrálnál, noha Ricciardo sokkal nagyobb tapasztalattal rendelkezik, és nem ez az első éve a McLarennél. Mégsem jönnek össze neki a dolgok, és akkor finoman fogalmaztunk.

Brutálisan jó F1-es motorhangok a Monacói Nagydíjról: hallanod kell (videó)

A mezőny jelenleg Monacóban vendégeskedik, egy olyan helyszínen, ami nagyon kedves Ricciardo számára, de valós esélye nincs a jobb helyekre. Legalábbis normál körülmények között valószínűtlen, hogy dobogós lesz.

Lapozó: 1 2

Deutsch Tamás sem hiányzik majd a köztévés EP-vitáról

A közelgő EP-választások kapcsán vitát szervez a köztévé, amelyen több párt EP-listavezetője is részt vesz.

Rejtélyes föld alatti építmény lehet a gízai piramisok közelében

Egy nemzetközi régészcsapat L-alakú építményt és több anomáliát is észlelt a Gízai piramisok közelében végzett geofizikai vizsgálat során.

Fának rohant egy autós, mentőhelikoptert küldtek a helyszínre

Szombaton sok baleset történt, és még mindig van hátra pár óra a napból, most épp Kenézlőnél regisztráltak súlyos balesetet.