Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,95 Ft
Euró
385,48 Ft
Font
449,14 Ft
Bitcoin
66,155 $

Zelenszkij már csak Putyinnal hajlandó találkozni az oroszok közül, de itt is van egy feltétele

Volodimir Zelenszkij kijelentette, az orosz tisztviselők közül kizárólag Vlagyimir Putyin elnökkel hajlandó találkozni.

...svg content...Fotó: Unsplash/Gayatri Malhotra
Európa

Hujber Dávid

Szerkesztő

Három hónapja tart az ukrajnai háború, Oroszország továbbra sem bír Ukrajnával, miközben az USA több más országgal karöltve folyamatosan támogatja az ukránokat. Hatalmas mennyiségű modern fegyvert tettek már elérhetővé az ukrán hadsereg számára, akik ezen felszereléseknek köszönhetően képesek tartani magukat.

Joe Biden amerikai elnök megint csak megerősítette, hogy Ukrajna mögött állnak, és szerinte Putyin azon dolgozik, hogy eltörölje az ukrán kultúrát. Az ukrán és az orosz elnök továbbra sem találkozott egymással, noha Zelenszkij többször is kijelentette, nyitott erre.

Miután Zelenszkij szerint Orosz Föderáció elnöke dönt mindenről, ő az egyetlen olyan személy az oroszországi tisztviselők közül, akivel hajlandó találkozni. „Ha arról beszélünk, hogy az ő személye nélkül fejezzük be ezt a háborút, akkor ezt a döntést nem lehet meghozni.”

„Nem fogadhatok el semmiféle találkozót senki mással, aki az Orosz Föderációtól érkezik, kizárólag az elnökkel. Ez csak abban az esetben jöhet létre, ha egyetlen kérdés van az asztalon, mégpedig a háború leállítása, másfajta találkozónak semmi más alapja nem lehet.”

Zelenszkij hozzátette, egyre nehezebbé válik bármilyen tárgyalás megszervezése az orosz kormánnyal, miután szerinte bizonyítékokkal rendelkeznek arról, hogy az orosz erők akciókat folytattak civilek ellen – írja a The Guardian.

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.