Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,48 Ft
Euró
389,34 Ft
Font
453,73 Ft
Bitcoin
64,251 $

Újabb nyugati fegyverszállítmányt semmisítettek meg az oroszok

Oroszország bejelentette, egy újabb nyugati fegyverszállítmányt sikerült megsemmisíteniük, amit az ukránok így már soha nem használhatnak fel.

Fotó: Kelet-Ukrajnába vezényelt ukrán ejtőernyősök egy katonai szállítógépbe szállnak a Kijevtől mintegy 120 km-re nyugatra fekvő Zsitomir közelében lévő katonai támaszponton 2018. december 6-án. Petro Porosenko ukrán elnök javaslatára november 28-tól hadiállapotot vezettek be 30 napra tíz ukrán megyében a Kercsi-szorosnál történt orosz agresszió miatt. MTI/EPA/Szerhij Dolzsenko
Európa

Hujber Dávid

Szerkesztő

Oroszország előre közölte, nem fog különbséget tenni az ukrán és a nyugati fegyverek között. Ez pedig azt jelenti, hogy ugyanúgy készek megsemmisíteni az Ukrajnába küldött nyugati fegyverszállítmányokat, mint bármely más esetben.

Korábban több ilyen szállítmányt a földdel tettek egyenlővé, bár a károk mértéke egyelőre nem ismert. Nem tudni pontosan, hogy milyen fegyvereket semmisítettek meg az orosz erők, miközben az USA és a többi nyugati ország tonnaszámra küldi a harci eszközöket. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Oroszország most azt állítja, hogy Zsitomírnál semmisítettek meg egy nyugati fegyverszállítmányt, de itt sem tudni, hogy pontosan mekkora és milyen szállítmányról van szó. A Sky News az Interfax orosz hírügynökségen keresztül számolt be a fegyverszállítmány megsemmisüléséről.

A The Guardian hozzáteszi, az Interfax szerint az oroszok tengerről indított Kalibr rakétákat használtak az akciójuk során, és valójában egy jelentős fegyverszállítmányról van szó.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.

Nyert a Liverpool a Tottenham ellen, Szoboszlait a hajrára cserélte be Klopp

A Liverpool a vártnál is simábban nyert az Anfield Roadon a Tottenham ellen, ami egyúttal az utolsó nagy rangadója volt Kloppnak hazai pályán.