Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,774 $

Ukrajna: videóra vették magukat a csecsen harcosok rakétavetőzés és lövöldözés közben

A csecsenek látszólag élvezik, hogy Ukrajnában harcolhatnak, ez pedig már nem az első ilyen jellegű felvétel tőlük.

...svg content...Fotó: MTI/AP/Felipe Dana
Európa
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A rettegett csecsen vezető, Ramzan Kadirov már a háború kezdete óta élénken szórja a világra radikálisabbnál radikálisabb megjegyzéseit, sőt, pár nappal ezelőtt az is kiderült, hogy a csecsen vezető még háború előtt pár héttel személyesen találkozott Putyinnal, ahol felajánlotta neki, hogy szívesen küld pár csecsen merénylőt Ukrajnába, hogy meggyilkolják Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt.

Habár Kadirov valóban elküldött pár merénylő csapatot az ukrán elnök meggyilkolására, szerencsére az ukránok is résen voltak és mind a három csecsen csapatot semlegesítették. Kadirov és csapata egyébként kegyetlen módon jár el Ukrajnában, ugyanis házról házra járnak és mindenkit, akiről azt gyanítják, hogy „náci”, kivégzik. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Most pedig megjelent egy újabb videó a csecsenek részéről, melyen zenét hallgatva lövöldöznek Ukrajnában, s látszólag még a harc hevében is kifejezetten jó a hangulat a csecsenek körében. Nem tudni, hogy a felvétel pontosan hol és mikor készült, de annyi biztos, hogy a csecsenek még mindig Ukrajnában vannak és az oroszok oldalán harcolnak az ukrán erők ellen.

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.