Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,247 $

Oroszország csak úgy szórja a bírságokat, a Google már közel 47 millió forintnál jár

Oroszországnak nem igazán tetszik, hogy a YouTube-on sorra jelennek meg a tartalmak a háborúról, ezért bőszen osztogatja a bírságokat.

...svg content...Google
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

Oroszország első körben 4 millió rubeles (17 millió forint) bírságot szabott ki a Google-ra, miután több, a háborúval kapcsolatos tartalom jelent meg a legnépszerűbb videómegosztón, a YouTube-on.

Most pedig egy újabb bírságot szabtak ki, ezúttal 7 millió rubel értékben (29,8 millió forint), arra hivatkozva, hogy rengeteg olyan tartalom elérhető a videómegosztón, melyek bemutatják a háborút, illetve az orosz veszteségeket, amikről Oroszország általában nem kíván nyilatkozni. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

A Reuters értesülései nyomán a Guardian azt írja, a bírságokat azzal indokolta Moszkva, hogy „pontatlan adatokat terjesztenek” az orosz hadsereg veszteségeiről, illetve az ukrán halálos civil áldozatok számáról, de nehezményezték az Azov zászlóalj által rendszeresen közzétett videókat is.

Már beszélni is lehet Ficóval, de az állapota továbbra is súlyos

Robert Fico szlovák miniszterelnök állapota stabilizálódott a második, hosszadalmas műtét után, ám továbbra is súlyos az állapota.