Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,981 $

Íme, a Barca ezt tervelte ki Lewandowski leigazolására

A lengyel az egyik legnagyobb név a listán, és a következő szezonban szívesen látnák a csapatban.

...svg content...Robert Lewandowski (j2), a Bayern München játékosa csapattársaival ünnepel, miután csapatuk megszerezte az elsõ gólt a német elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság 2022. január 7-i mérkõzésén Münchenben. MTI/EPA/Philipp Guelland
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

A lengyel csatár az egyik legfőbb célpontja a Barcának a következő szezonra, ugyanis nem titok, hogy meg akarják erősíteni a csatársorukat, a 34 éves csatár pedig tökéletes lenne a feladatra, egyrészt azért mert a világ egyik legjobb csatára, másrészt pedig azért, mert a 34 éves klasszis bejelentette, nem tervez már a Bayern Münchennél.

Ügynökével, Pini Zahavival már fel is vette a kapcsolatot a Barca, és már több alkalommal is tárgyaltak a lengyel klasszis jövőjéről, s úgy tűnik, a Barcelona minden tárgyalással egyre közelebb és közelebb kerül ahhoz, hogy csapatában tudja Robert Lewandowskit. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Persze az még kérdéses, hogy Haaland hogy dönt, és végül a Barca mellett teszi-e le a voksát, mindenesetre, a klub mindenre fel akar készülni. Azt sem érdemes elfelejteni, hogy a lengyel szerződése csak 2023. június 30-án jár le a Bayern Münchennel, és az lesz az utolsó lehetőség arra, hogy megszerezzék szolgálatait, mivel valószínűleg klubja sem fogja olyan könnyedén elengedni.

A sport.es értesülései nyomán a fichajes.net azt írja, a Barca már ki is tervelte, hogy hogyan jöhetne ki a legjobban a történetből: bevonná az akcióba Sergiño Dest is, akiért egykor nagyon küzdött a Bayern München, így ezzel próbálnák lenyomni a lengyel árát, hogy aztán lecsapjanak rá.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.