Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,881 $

A Kreml azt állítja, a lakosság „maximálisan támogatja” Putyint

A Kreml egy közvélemény-kutatásra hivatkozva jelentette ki, hogy az oroszok mindennel egyetértenek, amit Putyin csinál.

...svg content...Vlagyimir Putyin orosz elnök az orosz Biztonsági Tanács állandó tagjaival tartandó videokonferenciára érkezik a moszkvai Kremlben 2022. február 25-én. Vlagyimir Putyin február 24-én rendelte el katonai mûvelet végrehajtását a Donyec-medencében, leszögezve, hogy Oroszország tervei között nem szerepel Ukrajna megszállása, ugyanakkor törekedni fog az ország demilitarizálására. Az orosz erõk mindazonáltal Ukrajna más térségei, így a fõváros ellen is hadmûveletet folytatnak, és támadást indítottak a Moszkva-barát szakadárok is az általuk ellenõrzött kelet-ukrajnai területeken. Az ukrán vezetés hadiállapotot vezetett be. A felek halálos áldozatokról és sebesültekrõl is beszámoltak. A nemzetközi közösség sorra jelent be büntetõintézkedéseket Moszkva ellen. MTI/EPA/Szputnyik/Kreml/Pool/Alekszej Nyikolszkij
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Kreml kedd reggel egy egészen új kijelentéssel borzolta a kedélyeket, nevezetesen egy állítólagos közvélemény-kutatás eredményeivel, mely a Kreml szerint azt az eredményt hozta, hogy a lakosság körében Putyin támogatottsága több, mint elsöprő.

A Kreml állítása szerint „Vlagyimir Putyin az orosz nép abszolút támogatását élvezi”, sőt, nem csupán abszolút támogatják, de még a korábbiaknál is jobban teszik ezt, vagyis a Kreml kommunikációja szerint: Putyin támogatottsága „példátlanul megnőtt”. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

Természetesen az egyik legégetőbb kérdéskörre is kitért friss tájékoztatójában a Kreml, s kijelentette, az országoknak továbbra is rubelben kell fizetniük az orosz gázért, ám ha ezt mégis megtagadják, úgy nem lesz gáz. A béketárgyalások kapcsán pedig sajnos ismételten nem kaptunk konkrétumokat, csupán annyit, hogy „ma vagy holnap lehet majd megtudni”, hogy történt-e előrelépés.

(Sky News)

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.