Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,40 Ft
Euró
393,86 Ft
Font
459,89 Ft
Bitcoin
62,385 $

A magyarok ötöde idén nem készül ajándékkal karácsonyra

Egy friss közvélemény-kutatásból derült ki, hogy a magyarok ötöde egyáltalán nem vásárol ajándékot idén karácsonyra.

További Hírek

A legnagyobb ellenzéki párt ezúttal is a Demokratikus Koalíció lett, amelyet a Mi Hazánk, a Momentum és a Magyar Kétfarkú Kutya Párt követ.

Egy friss kutatás szerint például a magyarok több mint fele elégedett azzal, ahol jelenleg él.

Novemberben a teljes népesség körében mindössze egy százalékkal volt alacsonyabb a kormánypárt támogatása, mint októberben. 

A ZRI Závecz Research Intézet által legutóbb elvégzett közvélemény-kutatás szerint csökkent a Fidesz támogatottsága, ezen felül pedig jelentősen romlott a közhangulat is.

Mindezt teszi úgy az Európai Unió, hogy közben Magyarország és Lengyelország számára nem adják oda az egyébként ezen országoknak járó pénzeket. 

A Nézőpont Intézet által közzétett közvélemény-kutatás eredményei szerint a megkérdezettek 50 százaléka úgy véli, a nyugati szankciók többet ártanak Európának, mint Oroszországnak.

Mintegy 3000 török, marokkói, suriname-i és karibi-hátterű hollandot vontak be egy kutatásba, a megkérdezettek több mint fele azt mondta, hogy Hollandia nem befogadó a másfajta gyökerekkel rendelkező lakosokkal szemben.

A németek hangulatát egyre inkább a düh, a reménytelenség és a tehetetlenség érzése jellemzi a politikai helyzet miatt, ezzel szemben a pozitív érzelmek megítélése csökkenőben van a legújabb felmérések szerint. 

A magyar szavazók döntő többsége szerint nem hatékony az uniós szankciós politika, ugyanis Európa jobban megszenvedi annak következményeit, mint Oroszország.

A 18-21 éves korosztály a konzervatívval szemben a liberális, a baloldalival szemben a jobboldali, és a radikális helyett a mérsékelt pozíciót helyezi előtérbe.