Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
355,18 Ft
Euró
385,16 Ft
Font
451,73 Ft
Bitcoin
67,371 $

Az USA szerint hazugság, amit az oroszok állítanak a vegyi és biológiai fegyverekről

Az amerikai külügyminisztérium teljességgel elítéli a Kreml által megfogalmazott szavakat, miszerint közösen Ukrajnával vegyi és biológiai fegyverekkel kapcsolatos tevékenységet folytathatnak a háborús övezetben.

...svg content...Fotó: Unsplash
Európa

Takács Petra

Szerkesztő

Az amerikai külügyminisztérium gyorsan reagált az orosz vádakra, amiket nyílt hazugságoknak neveztek. Hamar bejárta a nemzetközi sajtót, hogy az oroszok szerint az USA és Ukrajna vegyi és biológiai fegyverekkel kapcsolatos tevékenységeket végezhetnek Ukrajnában – írja a CNN.

Az USA külügyminisztériuma kategorikusan tagadta ezt, és azt mondták, az oroszok nem létező ügyeket találnak ki, hogy ezzel igazolják a szörnyű akcióikat Ukrajnában. Hozzátették, pontosan Oroszország az, mely aktív vegyi és biológiai fegyverprogramokkal rendelkezik, amivel két egyezményt is megsértenek. Soron kívül A Diákhitel Központ szerint nem igazak a sajtóban megjelent állítások

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Az amerikaiak szerint Oroszország hiába vádolja a Nyugatot az olyan bűncselekményekkel, amit saját maguk követtek el, és nem a nyugatiak. Az USA szerint ez csak egy taktikai trükk az oroszok részéről, hogy ezzel is megpróbálják igazolni az előre megfontolt, provokálatlan és indokolatlan támadásokat. Arra számítanak, hogy Oroszország egyre több és több ilyen állítást fog megfogalmazni a nyilvánosság előtt, és látják, hogy a kínai tisztviselők visszhangozzák ezeket az összeesküvés-elméleteket.

Szijjártó Péter elmondása szerint egyetlen magyar ügynök sincs veszélyben

Szijjártó Péter egy bulvárlap kérdéseire válaszolt.