Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,57 Ft
Euró
389,27 Ft
Font
454,75 Ft
Bitcoin
59,165 $

Kezdődik az Összezárva Hajdú Péterrel új évada: Gáspár Laci bejövő hívása (videó)

Ez pedig erősen arra utalhat, hogy Gáspár Lacival veheti kezdetét az Összezárva Hajdú Péterrel legújabb évada a LifeTV-n.

Fotó: Instagram/Hajdú Péter
Kult

Hujber Dávid

Szerkesztő

Maga a koncepció érdekes, izgalmas és néhol drámai is a vallomások miatt, amiket rendre sztárok, hírességek, ismert emberek tesznek meg. Az elmúlt években sokan tűntek fel a műsorban, és olyan történeteket ismerhettünk meg, amikről eddig nem tudhattunk.

Igazán szívszorító pillanatok voltak ezek, és olyan módon láthattuk a hírességeket, mint azelőtt soha. Ez talán az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor igazi különlegessége, mely korábban Friderikusz Sándorral futott. Soron kívül Dublőrrel segített a jogsiszerzésben egy kecskeméti férfi, 700 ezret kapott érte

Egy ideje Hajdú Péter vette át az irányítást, aki majd kiugrik a bőréből, mivel megszületett első közös gyermeke Láng Eszterrel, a menyasszonyával. Ismét édesapa lett, immáron harmadszor, így elég nagy tapasztalata van a gyermeknevelésben.

Gáspár Evelin megmutatta a szerelmét, már együtt élnek

Hasonlóan nagy a tapasztalta a fentebb említett műsorban, amiről már egy ideje tudhattuk, hogy érkezik a következő évada. Most azt is megtudhattuk, hogy mikor jön a várva várt premier, és ki lehet az első vendég.

Lapozó: 1 2

Több mint egymilliárd forintnyi kártérítést kapott egy férfi, aki 31 évet töltött a börtönben jogtalanul

Tévesen őt ítélték el egy gyilkosságért, pedig semmi köze sem volt hozzá. Most megtörtént a valódi igazságszolgáltatás.