Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,031 $

Befutott a Horizon Forbidden West első PS4-es trailere

Nyilván csak egy apró ízelítőt kaptunk a játékból, de legalább már el tudjuk képzelni, hogy hogyan is fog kinézni PS4-en – annyit elárulhatunk, hogy nagyon jól.

...svg content...Guerrilla Games
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Alig egy héttel a megjelenés előtt a Sony egy újabb apró betekintést nyújt számunkra a Horizon Forbidden West PS4-es változatába, s bár mindössze 20 másodperces a videó, az a helyzet, hogy vizuálisan máris megfogott minket. Különösen azért, mert ha figyelembe vesszük, hogy egy 2022-es játékról van szó, mely egy közel 10 éves konzolon is elfut, tökéletesen példázza, hogy meddig jutott a Guerrilla Games az előző részhez képest.

Nyilvánvalóan egy lebutított felbontású felvételről beszélünk, és azért némi homály is uralja a rövid trailert, de összességében még így is elmondható, hogy a játék kegyetlenül jól fog kinézni. A rövid kis bemutató természetesen nem elég arra, hogy teljes bepillantást nyerjünk abba, hogy valójában hogyan fut elfutni a játék PS4-en, mivel nem láttunk sem harcjelenetet, sem pedig komolyabb kameramozgásokat. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Mindenesetre, abban mindenki biztos lehet, hogy ha nem sikerült beszerezni egy PS5-öt, akkor is lesz lehetőség játszani a Horizon Forbidden Westtel az előző generációs konzolon, ráadásul minden elismerésünk a bemutatóért, ugyanis más kiadók régebbi konzolokon megjelenő kiadásai esetében többnyire a megjelenésig hírből sem hallani a régebbi hardvereken való vizuális megjelenésről (igen, itt most a Cyberpunk 2077-re gondolunk).

(GameSpot)