Aranylemezre került a Horizon Forbidden West, íme a legújabb trailer

Guerrilla Games
not image

Kulcsár Péter

2022. január 27. - 18:54

Mostantól szinte biztosra vehető, hogy a Guerrilla Games stúdió alkotása az eredeti időpontban fog megjelenni.

Hivatalosan is aranylemezre került a jövő hónapban debütáló Horizon Forbidden West, amely a Guerrilla Games franchise-ának második epizódjaként hódíthatja meg a Sony konzoljait.

A stúdió Twitteren jelentette be a mérföldkő elérését, amivel gyakorlatilag biztossá vált, hogy a játék az eredetileg kitűzött dátumon, vagyis február 18-án érkezik. A game a Sony legújabb cross-gen exkluzív címe lesz, hiszen mind PS5-ön, mind PS4-en megjelenik, ám elképzelhető, hogy az előző részhez hasonlóan PC-s változatra is számíthatunk, bár erre feltehetően még jó pár évet várnunk kell.

A Horizon Forbidden Westről közzétett felvételek PS4 Pro konzolon futnak, és egészen pazar betekintést engednek a nyitott világú játék hangulatába, ami még a gyengébb masinákon is elképesztő minőségű vizuális élményt kínál.

A Sony nem árulta el a felbontásra és a képkockasebességre vonatkozó konkrét teljesítménymérő adatokat, ám szinte borítékolható, hogy a Horizon Zero Dawnhoz hasonlóan az új rész 4K mellett 30 fps-sel futhat az előző generáció legerősebb konzolján.