Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,014 $

A Chelsea mai győzelmén múlik, hogy bajnok lesz-e 30 év után a Liverpool

Akár a mai napon is hivatalossá válhat, hogy megszakad a 30 éves hazai bajnoki trófeaéhség a Liverpoolnak

Sport
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

Akár a mai napon is hivatalossá válhat, hogy megszakad a 30 éves hazai bajnoki trófeaéhsége a Liverpoolnak.

Jürgen Klopp gárdája abszolút dominanciát mutatott az angol élvonal idei kiírása során. Az eddig lejátszott 31 mérkőzésük során 28 győzelem 2 döntetlen és mindösszesen egy vereség áll a csapat neve mellett, ami történelmi távlatokban is az angol első osztály egyik legsikeresebb klubjává teheti őket a szezon lezárását követően. Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

A tegnapi nap folyamán a Liverpool megtette a kötelezőt, elsöprő 4-0-s győzelmet arattak a Crystal Palace felett, így még egy lépéssel közelebb kerültek a hőn áhított bajnoki trófea felé. A régóta várt serleg akár ma hivatalossá is válhat, amennyiben az esti rangadón a londoni kékek legyőzik az egyetlen matematikai eséllyel rendelkező csapatot, a Manchester Cityt.

Pep Guardiola gárdája ma kifejezetten nehéz feladattal néz szembe, ugyanis a Chelsea hazai pályáján kellene fenntartani a bajnoki cím reményeinek utolsó halványuló szikráját. A spanyol edző viszont jelezte, hogy a vasárnapi Newcastle elleni FA kupa mérkőzésre koncentrálnak már, ezért erősen elképzelhető, hogy tartalékosan állnak fel a londoni kékek ellen.

Minden szem így a Stamford Bridge-re fog szegeződni, beleértve Jürgen Kloppét is, bár elmondása szerint nem ugyanazon okért: „holnap mindenképp nézni fogom a meccset. Nem azért, hogy ünneplésre készüljek, hanem mert jövő héten a City ellen játszunk, szóval muszáj nézni. Különösen a Chelsea ellen, mert ellenünk is játszunk majd, így több okból is nagyon fontos meccs a holnapi”.

Kapcsolódó hír:

https://liner.hu/megsem-neymar-hanem-cavani-lehet-a-barcelona-jatekosa/

Visszautasítja a gyalázkodást, a fenyegetést a közmédia Magyar Péter beszéde után

Az MTVA hivatalos közleményben tagadta Magyar Péter állításait.