Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Alig két hete műtötték, már edzésbe állt Szalai Ádám

Rájárt a rúd az elmúlt idők során Szalai Ádámra, ugyanis előbb a születésnapját követően szenvedett autóbalesetet, amely miatt meg is kellett műteni.

Szalai Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott játékosa a varsói Nemzeti Stadionban tartott pályabejáráson 2021. november 14-én. A magyar válogatott november 15-én játszik Lengyelország ellen világbajnoki selejtezõ mérkõzést. MTI/Szigetváry Zsolt
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Sokan már a műtétet követően is azzal kalkuláltak, hogy Szalai akár heteken keresztül nem állhat Bo Svenson, a Mainz edzőjének rendelkezésére.

Szalai még december 11-én szenvedett autóbalesetet, amelyet ugyan komolyabb sérülések nélkül megúszott, viszont a nyakában egy véraláfutás keletkezett, ezért az orvosok inkább a műtét mellett dönthettek, amire 21-én került sor. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Szalai a műtétet követően a közösségi médiában köszönetet mondott az Uniklinik Heidelberg idegsebészetének, valamint Dr. Andreas Unterberger műtőorvosnak. Akkor viszont egy nagyon régóta elhúzódó problémára utalt a műtét okaként, amiről azóta nem hozott nyilvánosságra információt.

Bármi is legyen a műtét oka, a Kicker tudomása szerint nem kellett Szalainak két hét sem, hogy visszatérjen a Mainz edzőközpontjába. Mint a német sportlap írja, Szalai a szokásos másfél órás edzés felét, 45 percet teljesített a minap.

„Nem lepődtem meg, tudtam már korábban is, hogy jön. Azt is tudom, hogy Ádám sem teljesen normális” – jegyezte meg humorosan Bo Svensson, aki elmondta, hogy nagyon örül annak, mennyi mindentt tudtak már csinálni, viszont nagyon óvatos lesznek.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.