Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,959 $

Szalai Ádám átesett az operáción, így érzi most magát

Közvetlen karácsony előtt esett át az operáción, és végtelenül hálás az őt kezelő csapatnak, akik egy nagyon régóta tartó problémát oldhattak meg.

Fotó: Szalai Ádám a magyar labdarúgó-válogatott edzésén a müncheni Allianz Arénában 2021. június 22-én. A koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjában szereplő magyar válogatott Münchenben lép pályára Németország ellen június 23-án. MTI/Kovács Tamás
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szalai Ádám kapcsán korábban már beszámolhattunk arról, hogy operációra vár, ami miatt egy időre harcképtelenné válik. Ez igen fontos műtét lehetett számára, amit közvetlen az ünnepek előtt abszolváltak az orvosok.

„Sziasztok Boldog Karácsonyt Mindenkinek! A műtéten túl vagyok és napról napra jobban vagyok.” – írta a posztjában a magyar válogatott sztár és csapatkapitány. A részletek egyelőre nem ismertek, de mintha az egyik füle körül egy kötés lenne. Soron kívül Kövesd élőben Szoboszlai szombat délutáni meccsét az angol bajnokságból

Szalai hálás az őt megoperált és kezelő klinikának, különösen a professzornak és csapatának. „Nagyon régóta problémákkal küzdök amiről majd idővel beszámolok, úgy érzem magamat mint akinek új életet adtak! Mindig előre” – tette hozzá a Bundesligában futballozó csatár.

Jobbulást, kitartást és kellemes ünnepeket, Ádám!