Autóbalesetet szenvedett Szalai Ádám, kiderült az állapota

Fotó: A győztes magyar válogatott tagjai a Himnuszt éneklik, elöl Szalai Ádám a labdarúgó-világbajnokság európai selejtezőjében játszott Lengyelország - Magyarország mérkőzés után a varsói Nemzeti Stadionban 2021. november 15-én. A magyar csapat 2-1-re nyert. MTI/Szigetváry Zsolt
not image

Takács Petra

2021. december 11. - 20:54

Szalai Ádám autóbalesetet szenvedett, ami miatt pályára sem lépett, az ok egyértelmű, a stáb nem akart kockáztatni.

A Magyar Nemzet a Kicker című lap értesüléseire hivatkozva arról számolt be, hogy a magyar válogatott csapatkapitány nemrég autóbalesetet szenvedett. Emiatt nem is léphetett pályára a Bundesliga 15. fordulójában.

Úgy tudni, hogy a baleset még pénteken történt, és Szalai már a Mainz aznapi edzésén sem vett részt. Emiatt nem utazott el Münchenbe, ahol a Bayern München ellen léptek pályára, és végül 2-1-re kikaptak.

A baleset körülményei nem teljesen ismertek, de a csapat edzője, Bo Svensson a Kicker kérdésére elmondta, a magyar sztár sérülése nem súlyos, és biztonsági okai voltak annak, hogy inkább pihentették.

Szurkolók ezrei tüntettek a spanyol futballklub elnöke ellen

Pillanatnyilag azt sem tudni, hogy Szalai mikor térhet vissza, de a csapatára kedden újabb meccs vár, a Herthát fogadják. Jelenleg a 8. helyen állnak 21 ponttal, míg a Hertha Berlin 18 egységet gyűjtött eddig, és a 14. helyről várják a folytatást.