Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,57 Ft
Euró
389,05 Ft
Font
452,41 Ft
Bitcoin
63,470 $

Ki akarták rúgni a bolti dolgozót, durva bosszút állt, minden lángolt (videó)

A karácsonyi nagybevásárlás közepette gyújtotta fel a szupermarketet.

Fotó, illusztráció: Tűzoltók a szentpétervári Szent György kórház előtt 2020. május 12-én, miután tűz ütött ki az épület ötödik emeletén. A tűzben öt, lélegeztetőgépen lévő koronavírusos beteg vesztette életét. MTI/EPA/Anatolij Malcev
Európa

Takács Petra

Szerkesztő

Felgyújtotta munkahelyét, egy szupermarketet a bolti dolgozó, miután főnöke megrovásban részesítette, amiért rosszul végezte munkáját. Az eset az oroszországi Tomszkban történt kedden, a karácsonyi nagybevásárlás közepette.

A 33 éves Alekszandr Sjander árucímkéket cserélt a termékeken, de újra és újra összekeverte őket, főnöke pedig kritizálta, és arra utasította, kezdje újra feladatát. Miután a férfinak elfogyott a türelme, fogott egy doboz tűzijátékot, lelocsolta alkohollal, felgyújtotta, ezt követően pedig kisétált az üzletből. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

Az áruházban sikítozás és pánik tört ki, mintegy 200 embert kellett kimenekíteni, vásárlókat és személyzetet egyaránt. A tűzoltók 11 órán át dolgoztak, hogy megfékezzék a lángokat, az áruház azonban így is porig égett, több százezer font értékű áru semmisült meg. A rendőrség szerint csoda, hogy nem történt haláleset – számot be a Daily Mail.

Az elkövetőt a rendőrség gyújtogatás vádjával őrizetbe vette. „Nem tudja megmagyarázni, miért csinálta” – reagált édesanyja a fia által elkövetett tettre.

Vitézy Dávid Karácsony Gergelynek: ezt le kell állítani!

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt arra szólítja fel Karácsony Gergely jelenlegi főpolgármestert, hogy állítsa le az üresen álló kelenföldi kollégiumi épület értékesítési folyamatát.