Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,31 Ft
Euró
387,03 Ft
Font
451,18 Ft
Bitcoin
66,109 $

Ronaldo egy nagyszerű hírről számolt be, a portugálok imádni fogják (videó)

Cristiano Ronaldo korunk egyik legnagyobb futball-legendája, most pedig egy olyan hírt jelentett be, melyre valószínűleg sokan vártak.

...svg content...Fotó: MTI/EPA pool/Illyés Tibor
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ronaldo mindig is arról volt híres, hogy rendkívüli fizikummal rendelkezik, és napról napra jelennek meg a hírek arról, hogy mennyire komolyan veszi teste karbantartását, és milyen étrendet követ, hogy megtarthassa formáját és egészségét.

Most pedig egy olyan bejelentéssel borzolja a kedélyeket, melyekre a portugál rajongók garantáltan felkapják a fejüket. Ronaldo a futballon kívül is folyamatosan azon dolgozik, hogy a legjobb formában legyen, legfrissebb bejelentése az Instagramon pedig pont ezt hivatott nyomatékosítani. Soron kívül Üvegszilánkok voltak a gyermekek ebédjében az iregszemcsei általános iskolában, többen megsérültek

Ronaldo ugyanis egy videóval jelentette be, hogy megvalósul egyik nagy álma, és végre megnyitja első saját edzőtermét Portugáliában. A CR7 Fitness by Crunch edzőterem Porto városában nyílik majd, és lehetőséget biztosít arra, hogy bárki úgy edzhessen, mint Ronaldo.