Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,140 $

További Hírek

Spinning edzés közben lett rosszul a 25 év körüli férfi, és azonnali életmentésre szorult, majd kritikus állapotban szállították kórházba.

Három órán belül elfogták a támadót, akinek most felelnie kell az általa elkövetett bűncselekményekért.

Kifejezetten bizarr jeleneteknek lehettek szemtanúi egy edzőteremben a mozgásra vágyó fiatalok, megjelent ugyanis egy keresztény influencer, aki igen agresszív módon próbálta keresztény hitre téríteni a srácokat.

Cristiano Ronaldo korunk egyik legnagyobb futball-legendája, most pedig egy olyan hírt jelentett be, melyre valószínűleg sokan vártak.

A spanyol rendőrség testi sértés miatt tartóztatott le egy férfit, miután a vírus tűnetei ellenére bement dolgozni és még egy edzőterembe is.

Több tucat izmos testfelépítésű, védősisakot, láthatósági mellényt és sportruházatot viselő embert láttak egy southamptoni edzőteremnél jönni-menni, a létesítményt azzal vádolják, hogy nem tartotta be a korlátozásokat.

A hazai járványügyi adatok sorra negatív rekordokat döntenek, sőt sajnos már világviszonylatban is előkelő helyen szerepelünk a halálozási arányok tekintetében. Mindezek ellenére sokan keresik a kibúvót a korlátozások alól, most pedig egy megdöbbentő esetről számolt be a rendőrség.

Kilenc pontból álló javaslattal állt elő a Magyarországi Edzőtermek Szövetsége (MEDZOSZ); elmondásuk szerint a szakma megélhetési problémáit minél hamarabb szükséges megoldani.

Balogh Edina is keresi a lehetőséget arra, hogy a járvány ideje alatt ne csak karban tartsa a testét, hanem fejlődjön is.

Immáron 117-re nőtt azoknak az üzleteknek, szolgáltatóknak a száma, amelyeknél a rendőrség a védelmi szabályok be nem tartása miatt ehhez hasonló korlátozó intézkedést rendelt el.