Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,07 Ft
Euró
384,24 Ft
Font
450,91 Ft
Bitcoin
68,842 $

A spanyol élvonalba kerülhet a Manchester United számkivetett sztárja

Nagy átalakulások várhatóak a Manchester United csapatánál Ralf Ragnick érkezésével, amelynek több áldozata is lehet.

...svg content...Fotó: EPA/Biel Alino
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Egyik ilyen áldozat pedig Anthony Martial lehet, aki az elmúlt két szezon során erősen formán kívül játszott és már nem is tekinthető a kezdőcsapat tagjának, legjobb esetben is csak cserének szokták bedobni.

Anthony Martial még nagy reményekkel érkezett évekkel ezelőtt a Manchester Unitedba, akkor még a világfutball egyik legnagyobb tehetségének tartották számon. Azóta azonban néhány jó szezont leszámítva némiképp beleszürkült a Premier League-be. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

Ezeket alapul véve pedig borítékolható, hogy Martial a közeljövőben el fogja hagyni a Vörös Ördögök csapatát, várhatóan a Premier League-t is. Az Eurosport értesülése szerint pedig egy nagynevű kérője már biztosan van.

Úgy tudni ugyanis, hogy az Atletico Madrid már dolgozik az ajánlaton, amit a Manchester Unitednak el fognak küldeni a francia támadó játékjogáért. Az Eurosport úgy tudja, hónap végén fogják felvenni a kapcsolatot a csapattal, hogy érdeklődjenek a játékos helyzetéről.

A neves sportcsatorna tudósítói ráadásul úgy tudják, hogy az Atletico hajlandó lenne egy csereüzletbe is belemenni, ezért fel fogják ajánlani a manchesterieknek egyes játékosaikat, hátha így meglehetne oldani az üzletet.

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.