Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,55 Ft
Euró
387,61 Ft
Font
452,35 Ft
Bitcoin
66,550 $

Haaland más ajánlatokat is meghallgatna a Real Madridon kívül

Az edzőváltás a Manchester Unitednél nagy hatással lehet Erling Haaland jövőjére.

...svg content...Fotó: EPA/SASCHA STEINBACH
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Erling Haaland az a játékos, akit jelenleg minden európai klub figyel, persze csak azok, akik mernek ilyen nagyban gondolkodni. A norvég az elmúlt szezonokban tündökölt a Borussia Dortmunban, ezért nem csoda, hogy ennyi csapat érdeklődését felkeltette.

Sokáig úgy tűnt, hogy a Real Madrid lesz a befutó, azonban Haaland ügynöke, Mino Raiola bedobott egy adut, amelyre rájöttek a spanyolok, ezért már nem annyira csábító az ajánlat, amely a valódi értékéről szól a játékosnak, akiért összesen 175 millió eurót kellene fizetni ilyen-olyan címszavak alatt. Soron kívül Belső vizsgálat indult a rendőrségnél a Magyar Péterről kiszivárgott jelentés miatt

Viszont fordulatot hozhat egy edzőváltás: Ralf Rangnick, a Manchester United frissen kinevezett edzője német lapértesülések szerint nagyon szeretné a csapatában tudni a norvég klasszist, ráadásul ki fogja használni azt az előnyét, hogy jó kapcsolatot ápol mind a játékos édesapjával, mind az ügynökével.

Rangnick és Haaland kapcsolata még 2018-ban kezdődött, amikor a német edző, aki ekkor az osztrák RB Salzburg és a németországi RB Leipzig csapatoknál tevékenykedett sportfelügyelői és játékosmegfigyelői minőségben, meggyőzte Haalandot és a családját, hogy írjon alá hozzájuk. Megértette velük, hogy a norvég fejlődése szempontjából az a legjobb, ha előbb az osztrák klubnál kezd, majd, ha a teljesítménye úgy alakul, feljebb is léphet.

A Red Bull Salzburgban 27 meccsen 29 gólt szerzett, és lassan kopogtatni is kezdtek a játékos ajtaján a nagyobbnál nagyobb klubok, ő azonban még mindig visszafogottan cselekedett, és a Borussia Dortmundhoz szerződött, amely bár nagy klub, közvetlenül nem tartozik az elithez, ez pedig egy nagyon kifizetődő lépés volt.

Most viszont elérkezett az topklubok ideje, ugyanis Haaland vitathatatlanul kinőtte a Borussiát, és olyan csapatok érdeklődnek iránta, mint a Real Madrid, a Manchester City, a Manchester United, a Barcelona vagy a PSG.

Az El Nacional értesülései szerint nem csak Rangnick szeretné nagyon az üzletet, Haaland is nyitott rá, hogy annak a mesternek a kezei alatt fejlődjön tovább, aki a múltban annyit tett érte. Ehhez azonban a norvégnak meg kell győznie a vaskalapos Raiolát, aki nagyon szereti maga irányítani az általa menedzselt játékosok átigazolásait.

Ismét megoperálták Robert Ficót, még mindig nagyon súlyos az állapota

Továbbra is nagyon súlyos Robert Fico állapota, aki időközben újabb operáción esett át az ellene elkövetett merénylet miatt.