Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,15 Ft
Euró
390,97 Ft
Font
458,25 Ft
Bitcoin
63,962 $

„Ronaldónak egy célja van, több Aranylabdát szerezni, mint Messi”

Az elmúlt évtized két legsikeresebb játékosa egyértelműen Cristiano Ronaldo és Lionel Messi voltak, akik minden Aranylabdát bezsebeltek egy évet leszámítva.

Cristiano Ronaldo, a Real Madrid spanyol labdarúgóklub portugál csatára, miután átvette az Aranylabdát Gianni Infantino FIFA-elnöktõl (j) a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség, a FIFA zürichi Aranylabda-gáláján 2017. január 9-én. (MTI/EPA/Ennio Leanza)
Style

Nagy Noel

Szerkesztő

Számos pletyka látott arról napvilágot, hogy ki lehet az Aranylabda következő nyertese. Egybehangzó sajtóértesülések szóltak arról például, hogy Lionel Messi megszerezheti a hetedik díját is, ami sokakban megrökönyödést keltett.

Robert Lewandowski, N’Golo Kanté és Kevin de Bruyne neve is hamarabb felmerült sokakban, de mégis úgy tűnik, Lionel Messi lehet a befutó. Erre még valamennyit várnunk kell, mire a France Football kiosztja a patinás trófeát. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Pascal Ferré, a France Football főszerkesztője pedig most a Sport.es megkeresésére adott nyilatkozatában próbálta oszlatni a pletykákat. Mint mondta, már csak azért sem árulhatja el, ki a nyertes, mert azt még a játékos sem tudja:

„Ez már a hatodik éve, hogy én felelek ezért és egyszer sem vétettünk hibát azóta. Nem akarok hazudni, amikor valaki felhív, nem mondom el neki, ki a győztes, mert azt maga a győztes sem tudja. Nem lenne szép, ha ez így derülne ki”

A patinás francia lap főszerkesztője nem csak erre a témára tért ki, hanem felidézte, hogy amikor Luka Modricot felhívta, hogy ő a győztes, akkor a horvát hatalmas örömmel fogadta ezt: „úgy sírt, mint egy gyerek”.

Cristiano Ronaldo és Lionel Messi között hatalmas rivalizálás van, nemcsak a pályán, hanem a bezsebelt aranylabdák tekintetében. Ferré most ennek kapcsán is felidézett egy érdekes történetet:

„Ronaldónak egyetlen célja van, hogy több aranylabdát szerezzen, mint Messi. Ezt onnan tudom, hogy ő mondta el nekem”