Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,64 Ft
Euró
388,68 Ft
Font
452,59 Ft
Bitcoin
63,842 $

Fásy Ádám Zámbó Jimmy haláláról és a temetésről

Fásy Ádám azt is elárulta, hogy mi történt Zámbó Jimmy halálát megelőz estén, amikor még senki sem tudhatta, hogy milyen tragédia fog történni.

Fotó: YouTube/LifeTV
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az egész országot megrázta Zámbó Jimmy halála, a legenda mindössze 42 évesen ment el. A mai napig sokakat foglalkoztat a baleset, hogy mi is történt azon az éjszakán, ami végül a sztár életébe került.

Már 20 éve, hogy nincs velünk minden idők egyik legnagyobb magyar sztárja, aki 1975-től egészen halála utolsó órájáig zenélt. Nagy sikerek lehettek volna még előtte, minden túlzás nélkül a csúcson volt, amikor életét vesztette. Soron kívül Szinte az összes szlovákiai iskolában bombariadót jelentettek, a hatóságok evakuálták az intézményeket

Fásy Ádám azok között volt, akik nem sokkal a halála előtt még beszélhettek Jimmyvel, és láthatták őt. Hajdú Péter vendége nem is sejthette, hogy pár órával később milyen tragédia fog történni.

Konyhafőnök VIP: ezt mondta Uszkó Laci Schobert Norbi továbbjutása után

„Nagyon szerettem, nagyon tiszteltem őt.” 2000 szilveszterén is találkozott a két sztár, de akkor semmit sem ittak. „Vízzel koccintottunk, halál normális volt, halál kedves volt.” A beszélgetés során Jimmy elmondta Fásynak, hogy bízik benne, és szeretne vele közösen dolgozni.

Lapozó: 1 2

Magyar Péter vezetésével ott lesz a Tisza Párt a fővárosi önkormányzati választáson

Nincs több kérdés, a Tisza Párt időben leadta 12 fős fővárosi listáját a Nemzeti Választási Irodánál, így Magyar Péter vezetésével ott lesznek a fővárosi önkormányzati választáson.

Ezeken a helyen számíthat forgalomkorlátozásra a kínai elnök látogatása során

Budapest belvárosában és a repülőtér környékén átmeneti forgalomkorlátozásokra kell felkészülni szerda estétől péntek délutánig Hszi Csin-ping kínai elnök és delegációja magyarországi látogatása kapcsán.