Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

Ördög Nóri döntős humorbombás fotója az aktuális kedvenc

A TV2 sztárja nem hagyta ki a lehetőséget, és a döntőben is készített egy őrületes szelfit, amivel megkoronázta a sorozatát.

Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ördög Nóri egy teljesen új szerepeben találta magát tavaly, amikor elindult a Dancing with the Stars. Sokan nem számítottak arra, hogy a műsorvezetőnő végül zsűri lesz, és nem a másik oldalon fog állni.

Egy egész ország tudhatta meg, hogy Nóri régen sokáig versenytáncolt, így finoman szólva is van köze a tánchoz. Ezt számtalanszor bizonyította a szakmai észrevételeivel, és sokat adott hozzá az élményhez. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Voltak, akik kritizálták őt a közösségi médián keresztül, de ehhez már hozzászokhatott az évek alatt. Jól kezelte a dolgot, nem vette fel a hozzászólásokat, és néhol frappánsan reagált.

Tóth Andi más ligában versenyzett, Kinizsi Ottó szerint sem lehetett legyőzni

A szombati döntőt is izgatottan várta, de arra talán még ő sem számított, hogy Tóth Andiék ekkorát fognak táncolni. Molnár Andi volt az, aki kiment a duóhoz és megkérte őket, táncolják újra az egyik részt.

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.