Dollár
432,50 Ft
Euró
420,54 Ft
Font
470,25 Ft
Bitcoin
19,424 $

Ördög Nóri szerint Tóth Andi ma már világsztár lehetne táncban

Fotó: Instagram/Dancing with the Stars
not image

Hujber Dávid

2021. november 20. - 22:40

Ördög Nóra óriási dicséreteket mondott Tóth Andinak, nem lehetett kérdés, hogy ki a legjobb és legkülönlegesebb táncos a mezőnyben.

Tóth Andi nagyon szerette volna, ha a Dancing with the Stars második évada alatt Andrei Mangra lesz a táncpartnere. Az égiek kegyesek voltak vele, aminek Mangra is rettentően örült.

Soron kívül Kormányinfó: erre számíthatnak az önkormányzatok a hatalmas áremelkedéssel

Szinte érezni lehetett, hogy ők ketten monumentálisan erősek lesznek, és így is lett. Már az első adás ideje alatt jelezték a produkciójukkal, hogy náluk nem lesz magasabb szintű páros.

Demcsák Zsuzsa, aki már a második élő adás végén kiesett, szintén azt mondta, hogy Andi gyakorlatilag már most egy versenytáncos szintjén lehet, noha semmi hasonló előképzettséggel nem rendelkezett.

A döntős első táncuk ugyan nem volt különleges, az így is toronymagasan a legmagasabb színvonalat hozta. Molnár Andi nem szerette volna veszni hagyni a pillanatot, a hibás részt újratáncoltatta Andiékkal, akik másodszorra már nem hibáztak, és egy olyan látványos elemet mutattak be, hogy elállt a szavunk, de Stohl András is megkönnyezte a pillanatot.

Elképesztő szexi volt Tóth Andi a döntőben, látnod kell (videóval)

Ördög Nóri csak úgy öntötte magától a dicséreteket, számára sem lehetett kérdés, hogy Andi egy világklasszis tehetség. Úgy fogalmazott, hogy ha a fiatal énekesnő gyerekkorától kezd el táncolni, akkor ma már világsztár lenne.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.