Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
64,133 $

Solskjaer kirúgása után Zidane felesége ellenzi a manchesteri költözést

Az már biztos, hogy a Manchester United meneszti Solskjaert, míg Zidane esetleges érkezése körül továbbra is sok a kérdőjel.

Fotó: Unsplash
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint ismeretes, a Manchester United egy több órás vezetőségi ülés után úgy határozott, hogy Solskjaer unitedes karrierjének véget vetnek a sorozatos rossz eredmények miatt, ami várható volt.

A norvég eddig sem volt túl sikeres az Old Traffordon, és noha ezen a nyáron Ronaldo, Sancho és Varane is csatlakozott a csapathoz, az rosszabb, mint eddig volt. A legutóbbi kiábrándító eredmény után teljesen betelt a pohár a klubnál, és már azt is tudni, hogy kik lehetnek az ideiglenes menedzserek. Soron kívül Szorosabbra fűzi szakmai kapcsolatait a magyar és a török versenyhatóság

Hetek óta téma Zidane átigazolása, aki hónapok óta klub nélkül éli az életét, de úgy tűnik, hogy újabb akadályokba ütközött a szerződtetése. A tulajdonosi kör nagyon szeretné, ha a francia legenda lenne az Old Trafford új edzője, ám Zidane felesége ellenzi ezt.

A Metro a cikkében arról ír, hogy Veronique ellenzi férje esetleges átigazolását, mivel a hírek szerint nem akar Manchesterben élni. A The Times-ra hivatkozva számoltak be arról, hogy komoly akadályokba ütközhet az üzlet megkötése, és Zidane felesége inkább azt szeretné, ha a férje hosszabb szünetet tartana, mielőtt úgy dönt, hogy ismét menedzseri állást vállal.

Úgy tudni, hogy Zidane-nak is vannak fenntartásai az állással kapcsolatban, és inkább a francia válogatottat irányítaná. A britek ennek ellenére elérhető opcióként tekintenek rá, és komoly összegeket fizetnének a szolgálataiét.

Brendan Rodgers szintén szóba került a vezetőségnél, de a Liverpool korábbi menedzserének szerződésében egy 16 millió fontos felmondási záradék áll, amit a Leicester City számlájára kellene átutalniuk.

Mauricio Pochettino szintén azon nevek között szerepel, akit nagyon szívesen látnának a kispadon, ám az argentin helyzete hasonló, mint a kollégája esetében. Mivel azonban a PSG állítólag Zidane-t szeretné, egy esetleges közös megegyezéssel mindkét klub jól járhatna, de erre most kevés az esély, különösen az idény közepén.

Hatalmas robbanás történt egy katonai bázison, 20 kambodzsai katona meghalt

Legkevesebb 20 kambodzsai katona vesztette életét egy katonai bázison bekövetkezett robbanás következtében.