Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,217 $

A Newcastle a ellophatja a Barcelona elől a kapust, akit nagyon szeretnének

Bin Salman, a Newcastle tulajdonosa 20 millió eurót ajánlott fel azért a kapusért, akit a Barcelona is kinézett magának. 

...svg content...Fotó: Unsplash/Nathan Rogers
Sport
Author image

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A Barca keresi azt a játékost, aki pótolni tudja Marc-André ter Stegent, ugyanis a német nehezen találja a formáját, bár Xavi bízik benne, és őt képzeli el az elsőnek kapusposzton, ugyanis tudja, hogy a sok kapott gólért nem csak a kapus, de a védelem is hibás. Az edző úgy véli, a sérülések is csökkentették az önbizalmát, és Ronald Koeman sem tudta igazán motiválni.

Ezeket figyelembe véve meg van győződve arról, hogy újra a régi önmaga lesz, és be tudja biztosítani a helyét a kezdőcsapatban. Ugyanakkor szükség van egy erős második számú kapusra, akivel a német tud versenyezni, ugyanis sem Neto Murara, sem Iñaki Peña nem alkalmas erre a feladatra.  Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Joan Laporta elnök mindkét kapust szeretné eladni, ezért muszáj lesz valaki leigazolni. Dean Hendersonra gondolt, aki egyáltalán nem kap szerepet a Manchester Unitedben, annak ellenére, hogy azt ígérték neki, hogy kezdő lesz, de ott van David de Gea. Bár az Old Traffordról mégsem akarják elengedni, a Barcelona erősen fontolgatja, hogy egy komolyabb ajánlatot tesznek érte. 

Bár kezdőcsapatbeli pozíciót itt sem tudnak neki kínálni, a spanyol kupában kaphatna lehetőséget, és megküzdhetne ter Stegennel, aki, ha nem felel meg az elvárásoknak, könnyedén a kispadon találhatja magát. 

Az El Nacional szerint azonban a katalánoknak komoly ellenfelük lehet a Newcastle személyében, akik szintén szeretnék megszerezni Hendersont. 20 millió eurót fizetnének érte, valamint verhetetlen fizetést kínálnának a játékosnak, sokkal eurót fizetnének érte, valamint verhetetlen fizetést kínálnának a játékosnak.

Laporta tudja, hogy pénzügyileg nem tud versenybe szállni az új tulajdonossal rendelkező angol klubbal, az egyetlen reménye, hogy a szezon végén kiesnek, ugyanis jelenleg az utolsó előtti helyen állnak.

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.