Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,102 $

Britney Spears nagy győzelme, véget ért 13 éves gyámsága az édesapjával

A világhírű énekesnő szabadnak érezheti magát, miután hivatalosan is véget ért 13 éves gyámsági időszaka az édesapjával.

Fotó: Instagram/Britney Spears
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Köztudott, hogy Britney Spears és apja régóta nagyon rossz kapcsolatot ápolnak egymással. Ennek ellenére a világhírű énekesnő apja volt az, aki 2008 óta gyámsági szerepet töltött be az életükben.

Jamie Spears sok támadást kapott az utóbbi évek miatt, rengetegen álltak a lánya mellé, aki nem akart mást, csak szabadnak lenni. A gondnoki szerep részeként az apa felügyelhette lánya pénzügyeit és orvosi döntéseit. Soron kívül Meghibásodás miatt kell kimenteni a halakat egy szegedi tóból

Az elmúlt esztendőben nem egy alkalommal néztek szembe egymással a bíróságon, és az idei nyár volt az, ami mindent megváltoztatott. Britney két érzelmes vallomást is tett a bíróságon, mely végül úgy döntött, hogy megszünteti a jelenlegi gyámságot.

Exatlon-Livi elárulta, vannak napok, amikor nem elégedett a melleivel

Az énekesnő könyörgött a bírónak, hogy vessen véget a gondokságnak, amit visszaélésnek nevezett. Vallomásában azt állította, hogy akarata ellenére különböző gyógyszereket kellett szednie, köztük fogamzásgátlót.

Lapozó: 1 2

Kispadon kezd Szoboszlai Dominik a Liverpool meccsén a West Ham United ellen

A Liverpool ismertette a kezdőcsapatát a West Ham United ellen, ami egy újabb nehéz mérkőzést hozhat számukra.