Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,31 Ft
Euró
387,03 Ft
Font
451,18 Ft
Bitcoin
66,109 $

Benzema kétségek közt vergődik, de ha Florentino Perez arra kérné, maradna

A Real Madrid soha nem rejti véka alá, ha érdeklődik egy másik klub játékosa iránt, de ez fordítva sincs másképp.

...svg content...Fotó: Rodrigo Jimenez
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az El Nacional értesülései szerint Benzema elgondolkodott azon, hogy a PSG-hez igazoljon, habár jelenleg klubja sztárjaként vonul a pályára minden mérkőzésen. Hiába az egyik legnagyobb húzónév, miután a Real Madrid élénken érdeklődik Mbappé iránt, Benzema elgondolkodott, hogy kipróbálja magát a PSG-nél.

Nyilvánvaló, hogy ha Mbappé szerződtetése összejönne a klubnak, Benzema igen hamar az ifjú játékos árnyékába kerülne, ami érthetően nem a legjobb kilátás számára. Ha ez nem lenne elég, Benzema joggal érezheti veszélyben pozícióját, hiszen a Real Madrid nem titkolt szándéka, hogy egyszerre szerződtesse le Mabppét és Haalandot, ami dupla csapás lenne számára. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

Ezek alapján pedig abszolút érthető, hogy Benzema egy másik klub felé venné az irányt, mely akár a PSG is lehet. Hozzá kell tenni, hogy a búcsú 13 szezon után elég nehéz lenne, szerződése pedig a jövő szezon végén fog lejárni, és ha végül mégis hosszabbít a Real Madriddal, az akár pályafutása utolsó nagy szerződését is jelenthetné.

Annyi biztos, hogy Benzema kétségek között van, és joggal érezheti elérkezettnek az időt, hogy váltson, bár az is igaz, hogy ha Florentino Perez elé állna és azt mondaná, hogy szeretné, hogy maradjon, Benzema kérdés nélkül aláírná a szerződéshosszabbítást a klubbal.

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .