Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,64 Ft
Euró
388,88 Ft
Font
452,11 Ft
Bitcoin
62,965 $

Azonnali hatállyal kirúghatják Solskjaert, már meg is van az utódja?

A legfrissebb hírek szerint a Manchester United szóbeli megállapodást kötött Anglia egyik legjobb edzőjével, aki Solskjaer helyét veheti át.

Fotó: Unsplash
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Manchester United hosszú évek óta keresi Sir Alex Ferguson megfelelő utódját, aki évtizedeken át volt az Old Trafford ura. Sztáredzők is érkeztek a helyére, de mind elbuktak, és a csapat régóta nem ünnepelhetett bajnoki címet.

Jelenleg Solskjaer a „Vörös Ördögök” edzője, ám valószínűleg már nem sokáig. Sokan óriási hibának nevezték a kinevezését, és most minden eddiginél közelebb lehet ahhoz, hogy kirúgják.

A norvég sok időt és rengeteg pénzt kapott a klubtól, de ennek ellenére nem jönnek az eredmények. Legutóbb a Manchester City ellen kaptak ki hazai pályán, méghozzá nagyon simán.

A CaughtOffside értesülései szerint a Leicester City menedzsere, Brendan Rodgers szóban már meg is állapodott a Manchester United menedzseri posztjáról. Az elmúlt szezonban lenyűgöző teljesítményt nyújtott a tapasztalt szakember a „Rókákkal”, akik rendszeres kihívói a legjobb négynek, és FA kupát is nyertek vele.

A CaughtOffside megtudta, hogy jelentős előrelépés történt Rodgers kinevezésével kapcsolatban, de vannak bizonyos akadályok. Ugyan Rodgers készen áll arra, hogy átvegye a legendás csapat irányítását, a lap úgy tudja, hogy ezzel inkább várna a következő szezonig.

Ezzel a „magyarázós” videóval köszöntötte a Barca Xavit

A Manchester City szintén kinézte magának az edzőt, akiben Pep Guardiola hosszú távú utódját látják, de a források azt mondják, Rodgers már szóban megállapodott a városi riválissal, és csak idő kérdése, hogy mikor kerül az Old Traffordra.

A United nem adja fel, hogy még a szezon vége előtt elhozza az új edzőt, hogy az minél hamarabb megkezdhesse a munkát, így a következő idényre 100%-os formában lehetnek.

A északír edző korábban a Liverpoolnál is nagy sikereket ért el, de a Celticnél is letette a névjegyét, jelenleg pedig a „Rókáknál” bizonyítja, hogy az egyik legjobb edző az Egyesült Királyságban.

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.