Clouds
21 Budapest
Dollár
359,70 Ft
Euró
388,26 Ft
Font
433,54 Ft
Bitcoin
23,487 $

Ezzel a „magyarázós” videóval köszöntötte a Barca Xavit

Fotó: Unsplash
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Xavi igazi vezér volt a pályán, mint az az összeállításból is látszik, most pedig a gyep széléről dirigálhat a Camp Nou-ban.

Sokan szeretnének olyan karriert befutni, mint Xavi, de ez szinte lehetetlen. Olyan sikerek állnak mögötte, amiről még ő sem álmodozhatott, miközben minden idők legjobbjai voltak a csapattársai.

Soron kívül Gyermekekre vadászó férfiak tartják rettegésben a szülőket az Egyesült Királyságban

Ő is minden idők egyik legjobbja volt a posztján, egészen elképesztő módon látott a pályán, úgy osztogatott és irányított, mint csak nagyon kevesen. Egyszer azonban minden korszak véget ér, és fájó volt ezt látni.

Barcelona nevelésként más európai klubban nem is játszott, csak az Al Saddnál rúgta még a bőrt, amikor levezetett. Abban a pár évben fontos tapasztalatokra tett szert, edzőként is, de most minden túlzás nélkül élete legnagyobb kihívása előtt áll.

Íme Xavi első Barcának címzett videója

Eddig csak az Al Saddnál volt edző, ám Európában dirigálni teljesen más szintet jelent. Rögtön egy top-klubot kapott, amit nagyon jól ismer, de a csapat több sebből vérzik, a keret nem elég erős, így biztosan időre lesz szüksége, amíg sikeres tud lenni.

Valószínűleg sokkal tovább tart majd nála a bizalom, mint Koemannál, akkor is, ha esetleges még eredménytelenebb, mint a holland. A szerződése 2024-igt szól, addig biztosan le kell tennie valamit az asztalra.

Lapozó: 1 2