Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,103 $

X-Faktor: az egyik versenyző nemet mondott, ő ezt nem hajlandó elénekelni

Az egyik versenyző olyannyira kiakadt a mentorok dalválasztásán, hogy nem volt hajlandó elénekelni azt, és ezt szóvá is tette.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Heteken át láthattuk a válogatókat az X-Faktorban, jobbnál jobb tehetségek mutatták meg a képességeiket, de voltak, akik nem éppen biztos lábakon jutottak tovább a következő körbe.

A táborban azonban mindenki tiszta lappal indul, így azok is továbbjuthatnak, akik eddig nem voltak túl meggyőzőek, és azok is kieshetnek, akik az előző körben lenyűgözték a mentorokat. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A tábor amiatt is izgalmas, mert az egyéni versenyzők csapatokban fognak dolgozni, nem választhatnak dalt, és csak 24 órát kapnak arra, hogy felkészüljenek. Ez egyszerre sok és kevés idő, minden a tehetségtől függ.

Győzike arra kéri Kiszel Tündét, tartsák meg az 1 méter távolságot

A zenekaroknak feldolgozásokkal kell előállniuk, szintén 24 órát kapnak, ami ugyancsak nehéz feladat, míg rapperek zenei alapokat kapnak. Senki sem lesz könnyű helyzetben, és itt már a szerencse is szerepet játszik, hogy ki és hova kerül.

Lapozó: 1 2

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.